Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas BAD EXHANDLE Blue Screen of Death ErrorA Guide to the BAD EXHANDLE Blue Screen of Death Error

Windows XP: n, Vistan, 2000, 2008, Windows 7: n ja Windows 8: n alustusprosessin aikana voi näkyä virhe “BSD EXHANDLE” BSOD (Blue Screen of Death). Tämä tarkoittaa, että järjestelmä on havainnut epäjohdonmukaisen kädensijan taulukkotunnistustilan tai vika laiteohjaimessa, ja se täytyy sammuttaa, jotta vältetään tietojen vaurioituminen ja menetys.

Tämä BSOD-virhe johtuu useista tekijöistä, kuten tiettyjen prosessien virheellisestä suorittamisesta uusilla ohjelmilla, sovelluksilla ja ohjaimilla. Se saattaa johtua myös tiettyjen tiedostojen korruptiosta haittaohjelman toiminnan vuoksi.

Tämä BSOD-virhe tunnetaan myös nimellä “BAD_EXHANDLE” ja “STOP 0x000000A7”. Jotkut Windows-käyttöjärjestelmän käyttäjät ovat ilmoittaneet tämän virheen, joka yleensä ilmestyy näytölle järjestelmän alustuksen aikana.

Voit korjata ongelman palauttamalla järjestelmä takaisin Viimeisimpiin hyviin kokoonpanoihin, jotta äskettäin asennetun ohjelman, ohjelman päivityksen, ohjaimen tai palvelupaketin aiheuttama “huono EXHANDLE” -virhe, jonka aiheuttaa äskettäin asennettu ohjelma, ohjelmapäivitys, ohjain tai huoltopaketti. Näin voit poistaa äskettäin asennetut sovellukset ja ohjaimet.

Voit tehdä tämän valitsemalla Käynnistä ja painamalla F8, kun näytössä näkyy merkistöperusteinen valikko, jossa näkyvät käyttöjärjestelmien valinnat. Napsauta Lisäasetukset-valikkoa, valitse nuolinäppäimillä Viimeisin tunnettu konfigurointi ja paina sitten Enter. Kun olet tehnyt tämän, käynnistä tietokone uudelleen vikasietotilassa ja poista äskettäin lisätty ohjelma, joka on aiheuttanut BSOD-virheen.

Voit myös ratkaista tämän virheen asentamalla uusimmat Windows-ohjelmistopäivitykset. Päivitykset voidaan asentaa manuaalisesti avaamalla Internet Explorerin, valitsemalla Turvallisuus ja valitsemalla sitten Windows Update. Noudata valintaikkunan ohjeita ja kehotteita.

Haittaohjelmien, kuten troijalaisten, virusten ja vakoiluohjelmien toiminta ovat voineet vaikuttaa tähän virheeseen. Voit estää haittaohjelman toiminnan aiheuttamat rekisterivirheet asenntamalla ja ylläpitämällä päivitettyä virustorjuntaohjelmistoa.

Kuten aina, jätä huomautukset tai kysymykset alla olevaan huomautukseen tai kysy ReviverSoft Answersilta .

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta