Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Kiintolevyt vs. SSDHard Drives vs. Solid State Drives

Kiintolevytyyppi on tärkeä asia, kun harkitaan uusien tietokoneiden ostamista tai päivitystä, ellei kaikkein tärkeintä. Loppujen lopuksi se aikoo tallentaa käyttöjärjestelmäsi, henkilökohtaiset tiedostosi, elokuvasi, musiikkiasi, kuvasi ja pelit … aiot haluavat hyvän hyvän hinnan. Mikä toimii “hyvänä”, vaikka … no, se riippuu käyttäjältä.

Joillakin ihmisillä voi olla jopa useita asemia yhdessä koneessa. Käytännöllisyyden tähden oletamme, että olet poiminut vain yhden kiintolevyn – mutta menemme molempien tyyppien eduksi.

Käytettävissä on kaksi erilaista asemaa: kiintolevy (kiintolevyasema), halvempi ja yleisempi ja SDD (Solid State Drive), joka on kalliimpi ja harvinaisempi.

Hard Drives vs. Solid State Drives
Kiintolevyn sisäpuoli.

Kiintolevy tulee eri nopeuksilla, mitattuna kierrosta minuutissa (pyörimisnopeus minuutissa), ja paras on 10000 rpm. Nämä asemat ovat kuitenkin melko kalliita, joten ihmiset kääntyvät kohti 7200 rpm kiintolevyään. Kiintolevyt, vaikka ne ovat nopeita, eivät ole mitään verrattuna SSD: n nopeuteen – kiintolevyt ovat kuitenkin paljon halvempia ja tarjoavat paljon enemmän tallennustilaa. Useimmat asemat ostoksilla eivät suostu kompromissiin nopeudesta varastotilan puolesta.

Hard Drives vs. Solid State Drives
SSD: n sisäpuoli.

SDD: n nopeutta ei ole helppo mitata, koska sillä ei ole liikkuvia osia. Siksi sitä kutsutaan Solid-State Driveksi. SSD: n tyypillisesti erittäin pienet tallennustilat – 180 Gt: n SSD voi maksaa jopa 700 gigatavun kiintolevyllä – mutta nopeusero voi olla yli viisikymmentä kertaa nopeampi kuin 7200 rpm kiintolevy. Monet kannettavat tietokoneet käyttävät SSD: tä vastineensa kompaktimpiin muotoilutekijöihin – minkä vuoksi kannettavat tietokoneet, joissa on korkeat hinnat ja alhainen tallennustila, ovat yleistyneet. Nopeusvahvistuksella on konkreettinen ero, vaikka – OS-käynnistysaika ja ohjelman avautumisaika voidaan lyhentää pelkästään millisekunteina. Jos suoritin pystyy pitämään yllä, sinulla on äärimmäisen jännittävä tietokonekokemus.

Jos olet kannettavan tietokoneen ostaja, päätä mitä tarvitset enemmän – tallennustilaa tai suorituskykyä.

Jos olet ennalta valmistettu ostaja tai rakennusmestari, päätä kuitenkin pieni SSD ja suuri kiintolevy, jos sinulla on siihen varaa. Pieni SSD voidaan käyttää käyttöjärjestelmääsi ja ohjelmatiedostoja varten, kun taas kiintolevylläsi voidaan tallentaa kaikki suosikkisisältösi. Jos sinulla on varaa, ei tarvitse kompromisseja – molempien maailmojen parhaat puolet.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta