Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas ATDISK DRIVER SISÄINEN Blue Screen of Death ErrorA Guide to the ATDISK DRIVER INTERNAL Blue Screen of Death Error

“ATDISK DRIVER SISÄINEN” BSOD (Blue Screen of Death) -virhe ilmestyy käyttöjärjestelmän käynnistyksen aikana ja järjestelmän ollessa toiminnassa virheellisen laitteen ajurin takia. Virhe sammuu automaattisesti järjestelmän sisäisen virheen tai vian vuoksi tietokoneen kiintolevylle asennetun laiteohjaimen vuoksi. Muut tekijät, jotka voivat aiheuttaa tämän BSOD-virheen, ovat virheelliset laitteet ja ristiriidat perusasetusten BIOS-asetusten kanssa.

Tämä BSOD-virhe tunnetaan myös nimellä “ATDISK_DRIVER_INTERNAL” ja “Windows STOP 0x00000042”. Se näyttää virheilmoituksen, joka ilmoittaa käyttäjälle, että seisokki on toteutettu järjestelmän vaurioitumisen estämiseksi.

Voit korjata “ATDISK DRIVER INTERNAL” -virheen virheen uudelleen käynnistämällä järjestelmän turvallisessa tilassa tarkistaaksesi, onko virhe tullut uudelleen. Voit myös ratkaista tämän ongelman suorittamalla perustoiminnot aloittamalla viimeisimmän asennetun ohjaimen ja laitteiston. Voit tehdä tämän palauttamalla muutokset ja puhdistamalla järjestelmän rekisterin, seuraamalla tietokoneen suorituskykyä ja tarkkailemalla, jos järjestelmä muuttuu vakaaksi palauttamisen jälkeen.

Järjestelmän muutosten palauttamiseksi sinun on palautettava järjestelmä viimeisimmälle hyvälle konfiguraatiolle. Sinun on käynnistettävä tietokone uudelleen ja valittava F8 valikosta, joka näyttää käyttöjärjestelmää koskevat merkkipohjaiset valinnat ennen kuin Windows-logo tulee näkyviin. Napsauta Lisäasetukset-valikkoa ja osoita kohdistinta Korosta viimeinen hyvä konfigurointi ja paina sitten ENTER-näppäintä. Palautustyön suorittamisen jälkeen tietokone on käynnistettävä uudelleen vikasietotilassa ja poistettava sitten järjestelmän uusimmat muutokset, kuten uusien laitteiden asennus, laiteohjaimet ja järjestelmäpäivitykset. Järjestelmän palauttaminen ei vaikuta henkilökohtaisiin tiedostoihisi.

Voit myös ratkaista tämän ongelman tarkistamalla asennettujen laitteiden yhteydet ja tarkistamalla laiteohjaimen yhteensopivuuden järjestelmän kanssa. Voit tehdä tämän suorittamalla Microsoft Hardware Compatibility List -sovelluksen tarkistuksen arvioidaksesi, ovatko äskettäin asennettu laite ja ohjain yhteensopiva käyttöjärjestelmän kanssa.

Kuten aina, jätä huomautukset tai kysymykset alla olevaan huomautukseen tai kysy ReviverSoft Answersilta .

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta