Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas ACPI DRIVER SISÄINEN Blue Screen of Death ErrorA Guide to the ACPI DRIVER INTERNAL Blue Screen of Death Error

“ACPI DRIVER INTERNAL” BSOD (Sininen kuvaruutu) voi ilmetä, kun ACPI (Advanced Configuration and Power Interface) -ohjain havaitsee epäjohdonmukaisuuden BIOS (Basic Input / Output System) -asetuksissa tai järjestelmän prosessin, sovelluksen tai asennettu ajuri. Tietokoneen välittömän sulkemisen toteuttaminen estää vakavat käyttövirheet ja mahdollisten tärkeiden tietojen menetyksen.

BSOD-virhe johtuu BIOS: n ja uuden asennetun laitteiston ja laiteohjaimen yhteensopimattomuudesta. Se myös pyytää vioittuneen tai vanhentuneen ohjaimen tai äskettäin asennetun ohjaimen, joka ei ole yhteensopiva asennetun Windows-version kanssa.

Tämä BSOD-virhe tunnetaan myös nimellä “ACPI_DRIVER_INTERNAL” ja “Windows STOP 0x000000A3”. Jotkut käyttäjät ovat ilmoittaneet tämän BSOD-virheen, joka näkyy näytöllä kuten seuraava kuva:

ACPI DRIVER SISÄINEN

Jos haluat korjata “ACPIDRIVER INTERNAL” -virheen BIOS-asetuksiin liittyvien ongelmien vuoksi, päivitä järjestelmä-BIOS ajantasaisella versiolla, joka on yhteensopiva ACPI-ohjaimen kanssa. Voit ratkaista BSOD-virheen äskettäin asennetun prosessin tai ohjaimen vuoksi palauttaaksesi nämä muutokset käynnistämällä tietokoneen uudelleen ja painamalla F8-näppäintä, kun näytössä näkyy merkistöperusteinen valikko käyttöjärjestelmän valinnoille. Avaa Lisäasetukset-valikko ja siirrä kohdistin viimeiseen tunnettuun määritykseen ja paina sitten ENTER-näppäintä. Sinun on käynnistettävä tietokone uudelleen Vikasietotilassa, jotta voit poistaa järjestelmän uusimmat muutokset, kuten uusien laitteiden asentamisen, laiteohjaimet ja järjestelmäpäivitykset.

Jos asennat uuden laitteiston ja laiteohjaimen yhteensopimattomuuden, etsi yhteensopivasta ohjaimesta tai asenna ajuripäivitys, joka ratkaisee ristiriidan. Jos tämä ei ratkaise BSOD-virheen, poista laite ja poista ohjain vikasietotilasta.

Joissakin tapauksissa tämä BSOD-virhe johtuu haittaohjelmien esiintymisestä järjestelmässä. Tämä ongelma voidaan ratkaista luotettavan ja ajan tasalla olevan virustentorjuntaohjelmiston, kuten Malwarebytesin tai Norton Internet Securityn, avulla.

Kuten aina, jätä huomautukset tai kysymykset alla olevaan huomautukseen tai kysy ReviverSoft Answersilta .

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta