Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas yrittänyt kirjoittaa cm suojatusti Blue Screen of Death ErrorA Guide to the ATTEMPTED WRITE TO CM PROTECTED STORAGE Blue Screen of Death Error

Näyttöön saattaa tulla BSOD (Blue Screen of Death) -virhesuojaus, kun tietokone sulkeutuu äkillisesti Windows Vista, Windows 7 ja 8 ja Windows 2008: n alustusprosessin aikana. Tämä tarkoittaa, että viallinen laiteohjain on yrittänyt kirjoittaa konfiguraationhallinnan (CM) vain luku-suojattuun tallennustilaan. Tietokoneen äkillinen sammutus suoritetaan automaattisesti tietojen katoamisen estämiseksi.

Useimmissa tilanteissa tämä BSOD-virhe voi johtua laitteiden ohjaimen, uuden asennetun sovelluksen tai käyttöjärjestelmän päivityksen virheellisistä toimista. Joissakin tapauksissa tämä virhe johtuu haittaohjelmien, kuten troijalaisten ja virusten, toiminnasta.

Tämä BSOD-virhe tunnetaan myös nimellä “ATTEMPTED_WRITE_TO_CM_PROTECTED_STORAGE” ja “STOP 0x0000011C”. Joissakin tapauksissa ohjain, joka yrittää kirjoittaa suojattuun tallennustilaan, tunnistetaan BSOD-näytöllä. Jotkut Windows-käyttäjät ovat ilmoittaneet tämän virheen, joka yleensä ilmestyy ruutua järjestelmän alustuksen aikana.

Jos haluat korjata “VÄÄRINKÄSITTELY CM-SUOJATTUJEN VARASTOJEN” BSOD-virheen, sinun on tarkistettava äskettäin asennetun laitteiston, laiteohjaimen tai muun siihen liittyvän ohjelmiston tietokone, kuten palvelupaketit ja ohjelmistopäivitykset. Virheen korjaamiseksi voit käyttää Last Known Good Configuration -toimintoa, joka on vaihtoehto, jonka avulla voit käynnistää tietokoneen käyttämällä viimeisimpiä käytössä olevia asetuksia ja kokoonpanoja. Tämä prosessi palauttaa ohjaimen asetukset ja rekisteritiedot viimeisen kerran, kun tietokone normaalisti toimi.

Tätä varten sinun on käynnistettävä tietokone uudelleen ja painettava F8-näppäintä, kun merkkipohjaiset valikkovaihtoehdot näkyvät näytöllä, jolloin saat Windowsin lisäasetukset. Voit selata Last Known Good Configuration -työkalun nuolinäppäimillä ja paina Enter-näppäintä. Tämän prosessin avulla voit palauttaa äskettäin asennettuja ohjaimia, jotka eivät ole yhteensopivia tietokoneen käyttöjärjestelmän kanssa, ja laitteiden asennuksesta, joita ei tueta.

Voit poistaa asennettavien laitteiden asennuksen poistamisen napsauttamalla Käynnistä-painiketta, kirjoittamalla Etsi-ikkunan Laitehallinta ja napsauttamalla sitä, kun se näkyy hakutulosten luettelossa. Napsauta pieniä nuolinäppäimiä, jos haluat laajentaa kaikki luokat laitteistopuuhun. Napsauta hiiren kakkospainikkeella poistamalla laitteita punaisella ristikkomerkillä.

Kuten aina, jätä huomautukset tai kysymykset alla olevaan huomautukseen tai kysy ReviverSoft Answersilta .

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta