Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas yrittänyt kirjoittaa VainLuku MUISTI Blue Screen of Death ErrorA Guide to the ATTEMPTED WRITE TO READONLY MEMORY Blue Screen of Death Error

Windows 2000, 2008, Vista ja Windows 7: n ja Windows 7: n ja Windows 7: n ja Windows 7: n aloitusprosessin aikana saattaa ilmestyä “KIINNITYS VIRHEELLISESTI MUOKKAAN” BSOD (Blue Screen of Death) -virhe, kun tietokone sulkeutuu äkillisesti. Tietokoneen äkillinen sammutus on aiheuttanut että kuljettaja yrittää kirjoittaa muistisegmenttiin, joka on luokiteltu vain luettavaksi. Tietokoneen automaattinen sammutus suoritetaan järjestelmän suojaamiseksi tietojen menetykseltä.

Useimmissa tilanteissa tämä BSOD-virhe johtuu muistilaitteiston virheistä ja joskus virheellisestä laiteajurista tai laitteistovirheestä. Virheeseen voi tulla virheellisiä toimintaolosuhteita, kuten muistin taajuuden korkeita asetuksia ja ylikellotus.

Tämä BSOD-virhe tunnetaan myös nimellä “ATTEMPTED_WRITE_TO_READONLY_MEMORY” ja “STOP 0x000000BE”. Jotkut Windows-käyttäjät ovat ilmoittaneet tämän virheen, joka yleensä ilmestyy näytölle järjestelmän alustuksen aikana seuraavasti:

KIRISTETTU KIRJOITTAA READONLY MEMORY

Jos haluat korjata “VÄÄRÄN KIRJOITUKSEN VÄLITTÄMISEN” BSOD-virheen, tarkista järjestelmä yli kellon ajaksi. Voit poistaa kaiken Ylikellotuksen käytöstä tai käyttää pienempää asetusta CPU: n, GPU: n ja muiden asennettujen laitteiden valmistajan määrittelemän kellotaajuuden perusteella.

Jos haluat selvittää, johtuuko BSOD-ongelma muistiongelmista, Windows 7 tarjoaa muistin vianmääritystyökalun, jota voit käyttää. Voit tehdä tämän napsauttamalla käynnistyspainiketta ja kirjoittamalla Muistio hakuikkunassa. Valitse hakutuloksista Windowsin muisti-diagnostiikkatyökalu ja napsauta vaihtoehtoa Käynnistä uudelleen nyt ja tarkista ongelmat. Tietokone käynnistyy automaattisesti uudestaan ​​tarkistaaksesi muistin ongelmat, ja sinun tarvitsee vain noudattaa näytöllä näkyviä ohjeita.

Voit myös ratkaista tämän ongelman käyttämällä Last Known Good Configuration -toimintoa, jonka avulla voit käynnistää tietokoneen käyttämällä uusimpia asetuksia ja kokoonpanoja, jotka toimivat. Tätä varten sinun on käynnistettävä tietokone uudelleen, paina F8, kun merkkipohjaiset valikkovaihtoehdot näkyvät näytöllä ja napsauta Windowsin lisäasetuksia. Korosta Nuoret nuolinäppäimillä Last Known Good Configuration ja paina Enter. Tämä prosessi kumoaa rekisterin ja ohjainten muutokset, jotka ovat saattaneet aiheuttaa BSOD-virheen.

Kuten aina, jätä huomautukset tai kysymykset alla olevaan huomautukseen tai kysy ReviverSoft Answersilta .

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta