Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Ilmoittaa Start Menu Reviver 2Announcing Start Menu Reviver 2

Lähes vuosi sitten julkistimme Start Menu Reviverin vapauttamisen. Tuote on kehitetty, koska näimme, että Windows-käyttäjät ovat kamppaillut sopeutumaan Windows 8: een käyttöön otettuihin uuteen navigointimenetelmiin, nimittäin aloitusnäyttöön ja Start-valikon poistamiseen työpöydältä. Melko usein huomasimme, että ihmiset kamppailivat selvittämään, missä he olivat Windows 8: ssa. Tiesimme, että tämä ei ollut hyväksi Microsoftille, eikä se ollut hyvää OS: lle, jonka he olivat luoneet, joka oli tarkoitus olla tietojenkäsittelyn tulevaisuus.

Meiltä on poistettu positiivinen palaute, jonka olemme saaneet lehdistön ja Start Menu Reviverin käyttäjiltä. Tiesimme, kun julkaisimme tuotteen, että meillä olisi vaikea aika voittaa joitakin käyttäjiä, koska Start-valikko loimme ei näyttänyt vanhalta, mutta kun käyttäjät yrittivät Start Menu Reviver, he olivat koukussa.

Joten, tänään olen erittäin innoissani ilmoittaa tulevan julkaisun Start Menu Reviver 2 !

Tässä on kätkemäinen kurkkuvideo siitä:

Käynnistä-valikko Reviver 2 on käytettävissä 1. toukokuuta 2014.

Muotoilu

Käynnistysvalikko Reviver 2 on täydellinen suunnitteluvaatimus versiosta 1. Vaikka useimmat ihmiset rakastivat Start Menu Reviver 1 -ohjelman toimintoja, yleisimpiä valituksia olivat se, että se ei näyttänyt hyvältä. Olemme yhteistyössä suunnitteli ja UX-asiantuntija nimeltä Jay Machalani, jotka työskentelivät Start Menu Reviver 2: ssä. Olen ensin nähnyt Jayn työn, kun hänen suunnitelmansa oli esillä The Verge: ssä . Olin heti vaikuttunut siitä, kuinka paljon tutkimusta ja ajattelua hän oli tehnyt hänen suunnitelmistaan. On paljon helpompaa suunnitella asioita vain näyttämään viileältä ja kammottavasta käytettävyydestä, mutta Jay laittaa kipu punnitaan vaivaa hänen Windows 8 käsitteitä tehdä hänen mallit sekä kaunis ja käyttökelpoinen. Olin myös kiinnostunut hänen tekemästään työstä, koska se muistutti hyvin Start Menu Reviverin yleistä konseptia (joka muuten on vain sattuma). Puhuin Jayin kanssa pian sen jälkeen, kun hänen artikkelinsa oli julkaistu ja hän oli valmis työskentelemään, koska hän todella piti Start Menu Reviverin toimivuudesta, mutta hänellä oli paljon parantamisen varaa.

Jayn pikselin täydellisen suunnittelun jälkeen syntyi Start Menu Reviver 2. Tässä on se, mitä näet ensimmäistä kertaa, kun käynnistät Käynnistä-valikon Reviver 2:

Ja tässä tarkastellaan paremmin muotoilua, koska se näkyy työpöydälläsi:

SMR2

Uskon, että olette samaa mieltä siitä, että se on paljon puhtaampi kuin versio 1, ja se tekee todella hyvää työtä korostaen kunkin käyttäjän tärkeimpiä sovelluksia ja tehtäviä.

On melko helppoa tarkastella tällaista tuotetta arvioidaksesi sen sen perusteella, mitä sisältöä tuotteessa on. Ohjelmisto katoaa itseään ja sitä voidaan helposti unohtaa. Oletko koskaan nähnyt tyhjän Start Menu ennen? Käyttäjätiedon lopettaminen on ohjelmiston tarkoitus, mielestäni on hienoa esitellä tuote puhtaalla tavalla. Alla olevassa kuvassa näkyy Start Menu Reviverin todellinen henkilöllisyys:

SMR2 Syntymäpuku

Henkilökohtaisesti rakastan tätä näkemystä Start Menu Reviverista, koska se näyttää työmme puhtaimmalla tavalla, mutta niille, jotka haluavat nähdä täydellisempia kuvakaappauksia, minulla on muutamia ylimääräisiä sinulle alla:

Käynnistä valikko Reviver UI -elementit
SMR2 Suunnittelu ja asettelu

Vaihtoehtoiset värivaihtelut
Vaihtoehtoiset värivaihtelut

Standardinäkymä
SMR 2 koti

Laajennettu valikko
SMR 2 Extended

Oli paljon kulissien takana töitä päästä tähän kohtaan. Täältä näet alkuperäiset ulkoasun käsitteet, jotka Jay tuotti meille, joista osa ei toteutettu Start Menu Reviverin versioon 2:

SMR2 alustavat mallit

Muut muutokset ja ominaisuudet

Suunnittelun muutokset eivät ole ainoita asioita, joista olemme olleet kiireisiä täällä ReviverSoftissa (vaikka se on pitänyt meidät erittäin kiireisinä!). Tässä ovat muut muutokset, jotka huomaat Start Menu Reviverin uudessa versiossa:

Windows 7 -tila

OK, joten tämä ei ole oikea nimi, mutta tämä asetus Käynnistä-valikossa Reviver 2 on lisätty ihmisille, jotka eivät halua laattoja lainkaan ja haluavat vain nähdä laajennetun valikon – Kind like perinteinen Käynnistä-valikko.
SMR2-luettelotila

animaatiot

Milloin viimeinen käynnistysvalikko on sanonut “Wow”? No, Start Menu Reviver pyrkii tekemään tämän aina, kun painat Käynnistä-painiketta. Tässä on, mitä Start Menu Reviver näyttää, kun avaat sen.

Yksinkertaistaminen

Tiedän, että olen jo mainostanut Design-muutokset Start Menu Reviver 2: ssä, mutta tietoinen työ pyrittiin yksinkertaistamaan tuotetta. Joissakin tapauksissa meillä oli pitkät argumentit siitä, mitä pitää ja mitä poistaa. Huomaat, että meillä ei ole enää tekstiä vasemmassa kädessä “charms” -valikossa. Tämä ei vain yksinkertaista käyttöliittymää, vaan tekee myös tuotteesta paljon parempia kieliä, joissa tyypillinen tekstin pituus on pidempi kuin englanninkielinen. Jos katsot Start Menu Reviver 1: tä englanniksi ja katsot sitten saksaksi, näet, mitä tarkoitan.

Olemme myös korvanneet “Viimeaikaiset” -merkit vaihtoehdon “Käyttäjän kansio” -vaihtoehdon hyväksi. Tämä tehtiin käyttäjän palautteen ja käytettävyyden testauksen perusteella. Olemme havainneet, että ihmiset käyttävät todennäköisemmin äskettäin dokumenttialuetteloa sovelluksen sisällä pikemminkin kuin Käynnistä-valikossa. Ihmiset arvostavat myös pääsyn kaikkiin niiden asiakirjoihin, jotka löytyvät käyttäjän kansioista. Sanotusti, että Viimeisimmät asiakirjat -luetteloa ei ole poistettu Käynnistä-valikosta Reviverista – voit silti löytää sen laajennetussa valikossa – sinun ei tarvitse valita vasemman käden charmi-valikosta.

Näytetään verkkosivuja laatoina

Yksi Start Menu Reviver 1: n suurimmista ominaisuuksista oli mahdollisuus lisätä sivustoja Start Menu (Käynnistä-valikkoon). Näin voit käyttää suoraan gmailia, Facebookia tai mitä tahansa haluamaasi sivustoa napsauttamalla Käynnistä-valikkoa. Versiossa 2 olemme tehneet sivuston tunnistamista helpommin lisäämällä web-kuvakkeen verkkosivuille menevien laatikoiden oikeaan alakulmaan.
SMR2-sivustot laatoina

Lisää laatat!

Nyt tämä on ollut voimakkaasti pyydetty ominaisuus ja olemme todella innoissamme tarjoamaan Start Menu Reviver 2: kyky vierittää alas laatta näkymää! Tämä tarkoittaa, että voit lisätä lisää laatat Käynnistä-valikkoon (Enintään 64 tosiasiallisesti). Kuinka siistiä! Alla olevassa ruudussa näkyy, miten alemmat laatat ovat leikkautuneet ja voit selata nähdäksesi lisää.

SMR2 Vieritys

Mutta se on edelleen VAPAA Kyllä, se on oikein, olemme säilyttäneet Start Menu Reviverin täysin ilmaiseksi. Olemme rakastaneet kuulemista ihmisiltä, ​​jotka tuntevat haluavansa maksaa meille tuotteesta. Se on massiivinen kohteliaisuus, mutta haluamme auttaa mahdollisimman monta Windows 8-käyttäjää löytämään parhaan tavan navigoida tietokoneensa. Joten nauti!

Oletko valmis saamaan sen?

Olen varma, että on monia muita asioita, jotka tulevat rakastamaan Start Menu Reviverista, kun se käynnistetään 1. toukokuuta. Jos haluat ilmoituksen, kun tuote vapautetaan, voit tehdä sen tällä sivulla . Kaikki Käynnistä-valikon 1 käyttäjät ilmoitetaan tuotteen päivityksen kautta, kun versiota 2 vapautetaan.

Jos haluat lukea lisää siitä, miksi olemme kehittäneet Start Menu Reviverin ensin, jatka sitten lukemista. Niille, jotka jättävät minut nyt, toivon vilpittömästi, että pidät Start Menu Reviver 2: sta!

Miksi rakensimme Start Menu Reviverin ensimmäisessä paikassa

Tuotetta tutkittaessa havaitsimme, että oli paljon muita yrityksiä, jotka olivat tehneet Start-valikot Windows 8: lle, mutta ne kaikki näyttivät menneisyydestään suunnittelussaan. Ne olivat enimmäkseen Windows 7 Start -valikon kopioita, ja mielestämme tämä ei ollut täydellinen Windowsin tulevien versioiden visioon. Huomasimme myös, että useimmat muut Käynnistysvalikot markkinoilla ovat poistaneet käytöstä Windows 8 kuuma kulmat, jotka ovat avain tapa navigoida Windows 8 ja ne myös vaikeuttivat päästäksesi aloitusnäyttöön, jossa voit käyttää kaikkia apps, jotka tekevät Windows 8 kannattaa saada. Mikä on askel Windows 8: n asentamisessa, jos aiot tehdä sen toimimaan kuin Windows 7?

Miksi Windows 7 -tyylin aloitusvalikko ei ole tarpeeksi hyvä Windows 8: lle

Windows 7 oli ja on edelleen fantastinen käyttöjärjestelmä. Se on vakaa, turvallinen ja toimii erinomaisesti laitteilla, joissa on hiiri (tai napsautussuoja) ja näppäimistö. Windows 8 on suunniteltu auttamaan Windowsia olemaan yhä tärkeässä asemassa yhä kasvavien laitteiden maailmassa ja käyttäjien liikkuvuuden lisääntyessä. Vaikka hiljaisuus on usein arvosteltu, Windows 8: n modernin käyttöliittymän käyttöliittymä mahdollistaa paljon laajemman valikoiman laitteita, kuten pieniä tabletteja kannettaviin tietokoneisiin massiivisiin kosketusnäytöksiin ja kaiken välille.

Windows 8: n Käynnistä-valikon pitäisi toimia koskettamalla, jotta sitä voidaan käyttää uusien tietokoneiden kanssa, joita myydään kosketusnäytöillä. Vaikka teknisesti on mahdollista käyttää Windows 7 Start -valikkoa kosketusnäytöllä, todellisuudessa käytettävyys on kauheaa. Microsoftilla on hyviä tietoja käytettävyyden parhaista käytännöistä, jotka olen sisällytetty alla.

Microsoftin opas koskettaa kohteita

Koko vs. tehokkuus: Kohde-koko vaikuttaa virhetasoon

Chart that shows how touch errors decrease for larger targets.

Kosketuskohteisiin ei ole täydellistä kokoa. Eri kokoja käytetään eri tilanteissa. Toimenpiteet, joilla on vakavia seurauksia (kuten poistetaan ja suljetaan) tai usein käytettyjä toimia, olisi käytettävä suuria kosketustapoja. Harvoin käytettävät, vähäisiä seurauksia aiheuttavat toimet voivat käyttää pieniä tavoitteita.

Tavoitteiden kokoa koskevat ohjeet

7x7 recommended minimum size 7×7 mm: Suositeltava vähimmäiskoko
7×7 mm on hyvä vähimmäiskoko, jos väärän kohteen koskettaminen voidaan korjata yhdellä tai kahdella eleellä tai viiden sekunnin kuluessa. Tavoitteiden täyttäminen on yhtä tärkeä kuin kohdekoko.
9x9 recommended size for accuracy Kun tarkkuus on tärkeää
Sulkeminen, poistaminen ja muut vakavalla toiminnalla ei ole varaa vahingossa koskettamiseen. Jos käytät 9×9 mm: n tavoiteja, jos kosketat väärää kohdetta, tarvitaan enemmän kuin kaksi eleä, viisi sekuntia tai tärkeä asiayhteys.
5x5 minimum size Kun se vain ei sovi
Jos huomaat, että kouristat asioita sopivaksi, on hyvä käyttää 5×5 mm: n kohteita niin kauan kuin koskettaminen väärään kohteeseen voidaan korjata yhdellä eleellä. Käyttämällä 2 mm pehmusteita kohteiden välillä on tässä tapauksessa erittäin tärkeää.

Lähde Microsoft

Windows 7 -tyylin käynnistysvalikon ongelma on se, että useimmat käyttöliittymän sisäpuolella olevat kohteet ovat liian pieniä, jotta ne saataisiin täsmällisesti sormellasi, mikä johtaa vahingossa tapahtuviin virheellisten kohteiden napsautuksiin, mikä lisää käyttäjän turhautumista.

Et voi mukauttaa Windows 7: n Käynnistä-valikkoa

Windows 7: n Käynnistä-valikko on toimiva, mutta sitä ei voi todella mukauttaa. Halusimme tehdä Start-valikon, joka todella antaa ihmisille mahdollisuuden tehdä omia. Emme vain anna täydellistä hallintaa siitä, mitä käyttäjä voi kiinnittää laatoiksi, mutta sallimme myös käyttäjien vaihtaa Start-valikon värejä (fontin väreistä, taustaväreistä ja kaikesta välillä) ja antaa heille mahdollisuuden määritellä, mitä kuvia he haluavat käyttää laatat. Voit jopa käyttää animoituja gifejä laatoina!

Windows 7: n Käynnistä-valikossa on vain työpöytäsovellukset

OK on joitain kolmannen osapuolen käynnistysvalikon sovelluksia, joiden avulla voit käyttää Modern-sovelluksia Käynnistä-valikossa, mutta yleensä Windows 7: n kopio Start-valikot vain luettavat työpöytäsovellukset. Start Menu Reviver -ohjelmalla voit käyttää työpöytäsovelluksia, nykyaikaisia ​​sovelluksia, verkkosivustoja ja tiedostoja (voit tehdä tiedoston tai kansion laastarin nopeasti käyttöön) nopeasti ja helposti. Se on tietokoneesi käynnistyslaatikko.

Haluatko ladata Start Menu Reviver tänään?

Käynnistysvalikko Reviver 1 on ladattavissa tänään ja siinä on useita uskomattomia ominaisuuksia, joita voit käyttää. Se on ilmainen, helppo asentaa ja olen varma, että rakastat sitä. Päätä verkkosivustollesi Start Menu Reviver -sivulle ja lataa se nyt. Ja valmistaudu Start Menu Reviver 2iin 1. toukokuuta!

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta