Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Kunngjøring Start Menu Reviver 2Announcing Start Menu Reviver 2

Nesten et år siden annonserte vi utgivelsen av Start Menu Reviver. Produktet ble utviklet fordi vi så at Windows-brukere hadde problemer med å tilpasse seg de nye navigasjonsmetodene som ble introdusert i Windows 8, nemlig Startskjermen og fjerning av Start-menyen fra skrivebordet. Ofte så vi observere folk som sliter med å finne ut hvor de var i Windows 8. Vi visste at dette ikke var bra for Microsoft, heller ikke det var bra for operativsystemet de hadde opprettet, som var ment å være fremtiden for databehandling.

Vi har blitt blåst bort med den positive tilbakemeldingen vi har mottatt fra pressen og brukerne av Start Menu Reviver. Vi visste at når vi släppte produktet som vi ville ha en vanskelig tid å vinne over noen brukere fordi Startmenyen vi opprettet ikke lignet den gamle, men når brukere prøvde Start Menu Reviver de var hekta.

Så i dag er jeg veldig spent på å kunngjøre den kommende utgivelsen av Start Menu Reviver 2 !

Her er en lurte video av den:

Startmeny Reviver 2 vil være tilgjengelig 1. mai 2014.

Designet

Start Menu Reviver 2 er et komplett design overhaling fra versjon 1. Mens de fleste likte funksjonaliteten til Start Menu Reviver 1, var den vanligste klagen at det ikke så bra ut. Vi har samarbeidet med en designer og UX ekspert ved navn Jay Machalani for å jobbe på Start Menu Reviver 2. Jeg så først Jays arbeid da hans design ble omtalt på The Verge . Jeg ble umiddelbart imponert over hvor mye forskning og trodde han hadde satt inn i hans design. Det er mye enklere å designe ting for bare å se kult og ha fryktelig brukervennlighet, men Jay satte smertefasene i sine Windows 8 konsepter for å gjøre designene både vakre og brukbare. Jeg ble også trukket på hans arbeid på grunn av hvor nært det lignet det generelle konseptet Start Menu Reviver (som for øvrig bare er et tilfeldighet). Jeg snakket med Jay veldig snart etter at artikkelen hans ble publisert, og han var villig til å jobbe med fordi han virkelig likte funksjonaliteten til Start Menu Reviver, men kunne se mye plass for forbedring i designen.

Etter noen piksler perfekt design arbeid fra Jay, ble Start Menu Reviver 2 født. Her ser du første gang du kjører Start Menu Reviver 2:

Og her er et bedre blikk på designet som det vil vises på skrivebordet ditt:

SMR2

Jeg tror du vil være enig i at det er en mye renere design enn versjon 1, og det gjør virkelig en god jobb med vekt på de viktigste appene og oppgavene for hver bruker.

Det er ganske enkelt når du ser på et produkt som dette for å bedømme det basert på hvilket innhold som vises i produktet. Programvaren selv forsvinner og kan lett glemmes om. Har du noen gang sett en tom Startmeny før? Mens jeg kommer ut av brukerens måte, er programmets hensikt, synes jeg det er flott å vise produktet i sin rene form. Bildet nedenfor viser Start Menu Revivers sanne identitet:

SMR2 Bursdagsdrakt

Jeg personlig elsker denne visningen av Start Menu Reviver som det viser vårt arbeid i sin reneste form, men for de av dere som vil se flere komplette skjermbilder, har jeg noen ekstra for deg nedenfor:

Start-menyen Reviver brukergrensesnitt
SMR2 Design og Layout

Alternative fargevariasjoner
Alternative fargevariasjoner

Standardvisning
SMR 2 Hjem

Utvidet meny
SMR 2 Extended

Det var mye bak kulissene å jobbe for å komme til dette punktet. Her kan du se de opprinnelige layoutkonceptene som Jay produserte for oss, hvorav noen ikke ble implementert for versjon 2 av Start Menu Reviver:

SMR2 Initial design

Andre endringer og funksjoner

Designendringer er ikke de eneste tingene vi har hatt opptatt med her hos ReviverSoft (selv om det har holdt oss veldig opptatt!). Her er de andre endringene du vil legge merke til i den nye versjonen av Start Menu Reviver:

Windows 7-modus

OK, så dette er ikke det virkelige navnet, men denne innstillingen i Start Menu Reviver 2 har blitt lagt til for folk som ikke vil ha flisene i det hele tatt, og foretrekker å bare se den utvidede menyen – Svært som en tradisjonell Start-meny.
SMR2 listemodus

animasjoner

Når er siste gang en Start-meny fikk deg til å si “Wow”? Vel, Start Menu Reviver har som mål å gjøre dette hver gang du trykker på Start-knappen. Her ser du Start Menu Reviver når du åpner den.

forenkling

Jeg vet at jeg allerede har spurt designendringene i Start Menu Reviver 2, men en bevisst innsats ble lagt på forenkling av produktet. I noen tilfeller hadde vi lange argumenter over hva du skal beholde og hva du skal fjerne. Du vil legge merke til at vi ikke lenger har tekst i venstre hånds sjarmmeny. Dette forenkler ikke bare brukergrensesnittet, men gjør produktet også mye bedre på språk der typisk tekstlengde er lengre enn engelsk. Hvis du ser på Start Menu Reviver 1 på engelsk og så ser på det på tysk vil du se hva jeg mener.

Vi har også erstattet alternativet ‘Recent’ charms til fordel for et ‘User Folder’ alternativ. Dette ble gjort basert på tilbakemeldinger fra bruker og brukervennlighet. Vi fant ut at folk har større sannsynlighet for å bruke en nylig dokumentliste innenfor et program i seg selv enn det som finnes i Start-menyen. Folk verdsatt også å ha tilgang til ALLE dokumentene deres som finnes i brukermappen. Når det er sagt, har listen Nylige dokumenter ikke blitt fjernet fra Start Menu Reviver – du kan fortsatt finne den i den utvidede menyen – du trenger ikke å velge i den venstre håndmenyen.

Viser nettsteder som fliser

En av de flotte funksjonene i Start Menu Reviver 1 var muligheten til å legge til nettsteder i Start-menyen. Dette gjør det mulig for deg å få direkte tilgang til gMail, Facebook eller hvilken som helst side du vil ha med bare et klikk i Start-menyen. I versjon 2 har vi gjort det enklere å identifisere nettstedets fliser ved å legge til et webikon i nederste høyre hjørne av fliser som går til nettsteder.
SMR2 Websites som fliser

Flere fliser!

Nå har dette vært en svært etterspurt funksjon, og vi er veldig glade for å tilby i Start Menu Reviver 2 – Muligheten til å bla ned flisvisningen! Dette betyr at du kan legge til flere fliser til Start-menyen (opptil 64 faktisk). Hvor kult er det! Skjermbildet under viser hvordan de nederste flisene er avskåret, og du kan bla for å se mer.

SMR2 Rulling

Men det er fortsatt GRATIS Ja, det stemmer, vi har fortsatt beholdt Start Menu Reviver helt gratis. Vi har elsket å høre fra folk som føler at de vil betale oss for produktet. Det er et massivt kompliment, men vi vil hjelpe så mange Windows 8-brukere som mulig å finne den beste måten å navigere på datamaskinen deres. Så kos deg!

Så er du klar til å få det?

Jeg er sikker på at det er mange andre ting du kommer til å elske om Start Menu Reviver når den lanseres 1. mai. Hvis du vil bli varslet når produktet er utgitt, kan du gjøre det på denne siden . All Startmeny 1 brukere vil bli varslet via en produktoppdatering når versjon 2 er utgitt.

Hvis du vil lese litt mer om hvorfor vi utviklet Start Menu Reviver i utgangspunktet, så vær så snill å fortsett å lese. For de som forlater meg nå, håper jeg virkelig at du liker Start Menu Reviver 2!

Hvorfor Vi bygget Startmeny Reviver på første plass

Når vi forsket på produktet så vi at det var mange andre selskaper som hadde laget Start Menyer for Windows 8, men de så alle til fortiden i deres design. De var for det meste kopier av Windows 7 Startmeny, og vi følte at dette ikke var gratis for visjonen om fremtidige versjoner av Windows. Vi la også merke til at de fleste av de andre Start-menyene på markedet deaktiverte de varme hjørnerne i Windows 8 som er en viktig måte å navigere på Windows 8, og de gjorde det også veldig vanskelig å komme til startskjermbildet, hvor du kan få tilgang til alle Apper som gjør at Windows 8 er verdt å få. Hva er poenget med å installere Windows 8 hvis du bare skal få det til å fungere som Windows 7?

Hvorfor en Windows 7-stil Startmeny ikke er god nok til Windows 8

Windows 7 var og er fortsatt et fantastisk operativsystem. Den er stabil, sikker og fungerer bra på enheter med mus (eller klikkpute) og tastatur. Windows 8 er utviklet for å hjelpe Windows forbli relevant i verden av stadig voksende enheter og økt mobilitet for brukere. Selv om det ofte blir kritisert tydelig, gjør den moderne UI-siden av Windows 8 at operativsystemet kan brukes på et mye bredere utvalg av enheter, inkludert små tabletter til bærbare datamaskiner til massive berøringsskjermmonitorer og alt i mellom.

En Start-meny for Windows 8 skal fungere med berøring, slik at den kan brukes med rekkevidden av nye datamaskiner som selges med berøringsskjerm. Mens det er teknisk mulig å bruke en Windows 7 Start-meny med en berøringsskjerm, er det i virkeligheten brukervennlig forferdelig. Microsoft har god informasjon om beste praksis for brukervennlighet, som jeg har tatt med nedenfor.

Microsofts guide for å berøre mål

Størrelse vs. effektivitet: Målstørrelse påvirker feilfrekvens

Chart that shows how touch errors decrease for larger targets.

Det er ingen perfekt størrelse for berøringsmål. Ulike størrelser fungerer for forskjellige situasjoner. Handlinger med alvorlige konsekvenser (for eksempel slette og lukke) eller ofte brukte handlinger, bør bruke store berøringsmål. Svært brukte handlinger med mindre konsekvenser kan bruke små mål.

Retningslinjer for målestørrelse

7x7 recommended minimum size 7×7 mm: Anbefalt minimumsstørrelse
7×7 mm er en god minimumsstørrelse hvis berøring av feil mål kan korrigeres i en eller to bevegelser eller innen fem sekunder. Padding mellom mål er like viktig som målstørrelse.
9x9 recommended size for accuracy Når nøyaktigheten er viktig
Lukk, slett og andre handlinger med alvorlige konsekvenser har ikke råd til utilsiktede kraner. Bruk 9×9 mm mål hvis berøring av feil mål krever mer enn to bevegelser, fem sekunder eller en større kontekstendring for å korrigere.
5x5 minimum size Når det bare ikke passer
Hvis du finner deg selv å lage ting som passer, er det greit å bruke 5×5 mm mål så lenge berøring av feil mål kan korrigeres med en gest. Bruk av 2 mm polstring mellom mål er ekstremt viktig i dette tilfellet.

Kilde Microsoft

Problemet med en Start-meny i Windows 7-stil er at de fleste målene i brukergrensesnittet er for små til å treffe fingeren nøyaktig, noe som fører til utilsiktede klikk på feil objekter, noe som fører til brukerfrustrasjon.

Du kan ikke tilpasse en Windows 7 Start-meny

Windows 7 Start-menyen er funksjonell, men kan ikke virkelig tilpasses. Vi ønsket å lage en Start-meny som virkelig lar folk gjøre det til sin egen. Ikke bare tillater vi full kontroll over hva en bruker kan pinne som fliser, men vi tillater også brukere å endre fargene på Start-menyen (fra skriftfarge, til bakgrunnsfarger og alt i mellom) sammen med å la dem definere hvilke bilder de vil bruke til fliser. Du kan til og med bruke animerte gifs som fliser!

En Windows 7 Start-meny har bare skrivebordsprogrammer

OK, det er noen tredjeparts Start-meny-applikasjoner som lar deg ha Moderne Apper som er oppført i Start-menyen, men vanligvis starter Windows 7-replikken Start-menyer bare opp skriveprogrammer. Med Start Menu Reviver kan du raskt og enkelt få tilgang til skrivebordsprogrammer, moderne applikasjoner, nettsteder og filer (du kan lage en fil eller mappe en flis for rask tilgang). Det er din lanseringsplass for alt på datamaskinen din.

Vil du laste ned Start Menu Reviver i dag?

Start Menu Reviver 1 er tilgjengelig i dag for nedlasting og har massevis av fantastiske funksjoner for deg å bruke. Det er gratis, enkelt å installere og jeg er sikker på at du vil elske det. Gå over til Start-menyen Reviver-siden på vår nettside og last den ned nå. Og gjør deg klar for Start Menu Reviver 2 1. mai!

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt