Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas BUGCODE ID DRIVER Blue Screen of Death ErrorA Guide to the BUGCODE ID DRIVER Blue Screen of Death Error

BUGCODE_ID_DRIVER BSOD (Blue Screen of Death) -virhe saattaa näkyä Windows XP, Vista, 2000, 2008 ja Windows 7 ja 8 alustusprosessin aikana. Se tarkoittaa, että NDIS (Network Driver Interface Tekniset tiedot) ohjain, joka johti tietokoneen hätäistuntoon vahingoittumisen ja tietojen menettämisen estämiseksi. NDIS-ohjain määrittää standardirajapinnan kerroksien verkkoajureiden välillä ja vastaa verkkoajureiden parametrien ja tilatietojen ylläpidosta.

2

BSOD-virheen aiheuttavat yleensä sovellusten ja ohjainten, erityisesti verkkolaitteiden ohjainten, suorittamat virheelliset toiminnot. Se johtuu myös verkko-laitteiston asennuksesta, joka ei ole yhteensopiva käyttöjärjestelmän kanssa. Yhteensopimattomuudet laitteistossa sisältävät muistin ja BIOSin (Basic Input / Output System) yhteensopimattomuudet ja keskeytyspyynnön (IRQ) ristiriidat.

Tämä BSOD-virhe tunnetaan myös nimellä “BUGCODE_ID_DRIVER” ja “STOP 0x000000D2”. Jotkut Windows OS: n käyttäjät ovat ilmoittaneet tämän virheen, joka yleensä ilmestyy näytölle järjestelmän alustuksen aikana.

Voit ratkaista virheen aiheuttama virheen aiheuttama BUGCODE_ID_DRIVER BSOD -virhe käyttämällä Last Known Good Configuration -vaihtoehtoa, joka on Windows-talteenottotoiminto, joka palauttaa tietokoneen viimeisimpiin sallittuihin toimintoihin. Tätä varten sinun on käynnistettävä tietokone uudelleen ja paina sitten F8 ennen kuin käyttöjärjestelmä on ladattu, jotta pääset Lisäasetukset-valikkoon. Korosta Viimeisin tunnistettu konfigurointi nuolinäppäimillä ja paina sitten Enter.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää Driver Reviver -ohjelmaa päivittämään tietokoneesi ohjaimet. Jos vanhan ajurin aiheuttaja on ongelma, tämä korjaa ongelman.

Jos haluat ratkaista BSod-virheen, joka johtuu yhteensopimattomuudesta laitteiston tai ohjaimen kanssa, poista laitteesta tai ohjaimesta, joka aiheuttaa virheen. Voit tehdä tämän Windows 8: ssa painamalla Windows-näppäintä ja X: tä yhdessä, napsauttamalla Ohjauspaneeli ja valitsemalla sitten Ohjelmat ja toiminnot. Korosta sovellus poistettavaksi nuolinäppäimellä ja valitse sitten Poista asennus. Windows XP: ssä, Vistassa ja Windows 7: ssa voi poistaa asennuksen napsauttamalla Käynnistä, Ohjauspaneeli, Lisää tai poista sovellus Windows XP ja Ohjelmat ja toiminnot Windows 7: lle ja Vistalle ja valitsemalla sitten ohjelmat, napsauttamalla Poista / Poista.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta