Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas CRYPTO_SELF_TEST_FAILURE Blue Screen of Death ErrorA Guide to the CRYPTO_SELF_TEST_FAILURE Blue Screen of Death Error

CRYPTO_SELF_TEST_FAILURE BSOD (Blue Screen of Death) -virhe saattaa näkyä Windows Vistan, Windows 2008: n ja Windows 7: n ja 8: n alustusprosessin aikana. Tämä virhe ilmestyy, kun salausalgoritmin käsittelevä ohjain ei toimi oikein tai se on vioittunut. Tämä virhe johtaa tietokoneen äkilliseen sammumiseen, jotta vältetään vaurioituminen ja vältettäisiin tietojen menettäminen tallentamattomasta työstä.

BSOD

Tämä virhe johtuu kryptografisen osajärjestelmän pakollisen algoritmin itsetestauksen epäonnistumisesta. Salaustekniset itsetestit ovat valmiiksi tehtäviä testejä, jotka suoritetaan tietokoneen käynnistämisen jälkeen ja jotka suoritetaan ilman käyttäjän toimia.

Tämä BSOD-virhe tunnetaan myös nimellä CRYPTO_SELF_TEST_FAILURE ja “STOP 0x00000123”. Jotkut Windows-käyttäjät ovat ilmoittaneet tämän virheen, joka yleensä ilmestyy näytölle järjestelmän alustuksen aikana.

Voit korjata CRYPTO_SELF_TEST_FAILURE BSOD -virheen asentamalla uusimmat Windows-ohjelmistopäivitykset. Jos haluat asentaa päivitykset käsin, avaa Internet Explorer (IE), napsauta Turvallisuus ja Windows Update ja noudata näyttöön tulevia ohjeita ja ohjeita. Kun käytät IE 7 tai vanhempia versioita, avaa selain, valitse Työkalut ja sitten Windows Update. Asenna sekä kriittiset että ei-kriittiset ohjelmistopäivitykset

Voit myös ratkaista tämän virheen poistamalla viimeisen asennetun sovelluksen, laitteiston tai ohjaimen. Voit poistaa laitteiston tai ohjaimen, joka aiheuttaa virheen Windows 8: ssa, paina Windows-näppäintä ja X: tä yhdessä, napsauta Ohjauspaneeli ja valitse sitten Ohjelmat ja toiminnot. Korosta sovellus poistettavaksi nuolinäppäimellä ja valitse sitten Poista asennus. Windows XP: ssä, Vistassa ja Windows 7: ssa voi poistaa asennuksen napsauttamalla Käynnistä, Ohjauspaneeli, Lisää tai poista sovellus Windows XP ja Ohjelmat ja toiminnot Windows 7: lle ja Vistalle ja valitsemalla sitten ohjelmat, napsauttamalla Poista / Poista.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta