Voin sulkea ohjaimen päivityksen latautui ja asennettiin?Can I exclude a driver update from being downloaded and installed?

Jos jostain syystä päätät olla lataamatta ja asentamatta ohjainpäivitystä skannaustuloksista, sinulla on mahdollisuus lisätä ohjainpäivitys Driver Reviverin Driver Exclusion List -luetteloon.

Ohjainpäivityksen sulkeminen pois:

1. Avaa Driver Reviver
  2. Suorita ohjainpäivitysten tarkistus
  3. Valitse skannaustulosikkunassa ohjainpäivitys, jonka haluat sulkea pois, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja napsauta Sulje tämä ohjain pois tulevista tarkistuksista.
  4. Tämä siirtää ohjainpäivityksen pysyvästi Driver Reviverin Driver Exclusion List -luetteloon

Voit aina palauttaa poissulkemiset käymällä Ohjainten poissulkemisluettelossa ja poistamalla ohjainpäivityksen sieltä.