Miten voin muuttaa asetuksia MacReviver?How do I change my preferences for MacReviver?

Valitse MacReviver- valikosta Asetukset … Tästä voit muuttaa seuraavia asetuksia:

• Määritä MacReviver-kuvakkeen käyttäytyminen telakointiasemassa.
  • Näytä MacReviver-kuvake valikkopalkissa.
  • Määritä, kuinka monta päivää varmuuskopiointi kestää Undo-tarkoituksiin.
  • Valitse kansioita etsimällä binäärit Binaries Cleanup -ominaisuudelle.
  • Valitse Duplicate Finderin vähimmäiskoko ja suljetut hakemistot.
  • Valitse, mitkä kielet haluat säilyttää ja mitkä kansiot haetaan käytettäessä Language Cleanup -ominaisuutta.
  • Valitse pienin tiedostokoko ja enimmäismäärä, kun käytät Levyn käyttö -toimintoa.

mr_preferences