Miten voin muuttaa asetuksia MacReviver?How do I change my preferences for MacReviver?

Valitse MacReviver- valikosta Asetukset … Täältä voit muuttaa seuraavia asetuksia:

• Määritä, kuinka MacReviver-kuvake käyttäytyy Dockissa.
  • Näytä valikkorivin MacReviver-kuvake.
  • Määritä, kuinka monta päivää varmuuskopiot kestävät kumoa varten.
  • Valitse kansiot, joiden avulla haluat etsiä binäärejä Binaries Cleanup -ominaisuudelle.
  • Valitse tiedostojen vähimmäiskoko ja poissuljetut hakemistot Duplicate Finder -ohjelmaa varten.
  • Valitse kielet, joita pidetään ja mitkä kansiot haetaan, kun käytät Kielen puhdistus -ominaisuutta.
  • Valitse pienin tiedostokoko ja enimmäismäärä syötteitä, kun käytät Levyn käyttö -ominaisuutta.

mr_preferences