Hoe kan ik mijn voorkeuren voor MacReviver?How do I change my preferences for MacReviver?

Klik onder het MacReviver- menu op Voorkeuren … Hier kun je de volgende instellingen wijzigen:

• Bepaal hoe het MacReviver-pictogram zich gedraagt in het Dock.
  • Toon het MacReviver-pictogram in de menubalk.
  • Bepaal hoeveel dagen back-ups duren voor ongedaan maken.
  • Kies mappen om te zoeken naar binaire bestanden voor de functie Binaries Cleanup.
  • Kies de minimale bestandsgrootte en uitgesloten mappen voor Duplicate Finder.
  • Kies welke talen u wilt behouden en in welke mappen u wilt zoeken wanneer u de functie Taalopruiming gebruikt.
  • Kies de minimale bestandsgrootte en het maximale aantal vermeldingen bij het gebruik van de functie Schijfgebruik.

mr_preferences