Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten ottaa automaattiset päivitykset Privacy Reviver?How do I enable automatic updates in Privacy Reviver?

Seuraavien ohjeiden avulla voit varmistaa, että ohjelma saa uusimmat päivitykset:

  • Käynnistä Privacy Reviver.
  • Napsauta Asetukset ja valitse Yleiset -välilehti.

  • Varmista, että Tarkista päivitykset automaattisesti -vaihtoehto on PÄÄLLÄ.
  • Napsauta Käytä -painiketta tallentaaksesi asetukset.

Privacy Reviver tarkistaa ja asentaa uusimmat päivitykset automaattisesti!

Pahoittelemme tästä ei ole apua. Mikä ongelma Onko sinulla?
Hienoa! Kiitos palautteesta.
Oliko tämä vastaus apua?
Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta