Miten luon Aikataulu ajaa Privacy Reviver?How do I create a Schedule to run Privacy Reviver?

Privacy Reviver -sovelluksen avulla voit luoda ohjelmalle kätevän aikataulun tietokoneen skannaamiseen ja tietosuojariskien poistamiseen ilman vaivaa. Aseta ja unohda.

Kuinka luoda skannausaikataulu:

• Napsauta Asetukset ja valitse Aikataulu- välilehti.
  • Luo aikataulu napsauttamalla Lisää- painiketta. Voit ajoittaa sen toimimaan kerran, joka päivä tai joka viikko ennalta määrätyllä kellonaikalla, päivämäärällä ja päivällä.
  • Valitse päivämäärä, kellonaika tai viikonpäivä aikataulutyypin mukaan.
  • Syötä haluamasi tehtävän nimi ja valitse Puhdista-valintaruutu valitsemalla alueet, jotka haluat skannata.
  • Napsauta Käytä- painiketta.

Yllä olevat vaiheet luovat aikataulun, jonka mukaan ohjelma käynnistyy automaattisesti ja aloittaa tietokoneen tarkistamisen tietosuojariskien varalta määritettynä kellonaikana / päivämääränä / päivänä.

Aikatauluvaihtoehdot selitetään alla:

• Suorita kerran – Valitse tietyt tiedot ja aika, jolloin haluat, että Privacy Reviver suoritetaan automaattisesti. Tämä aikataulu suoritetaan vain kerran.
  • Päivittäin – Päivittäistä aikataulutusta varten sinun on määritettävä aika, jona haluat ohjelman käynnistyvän automaattisesti.
  • Viikoittain – Voit ajoittaa skannauksen määrittelemällä viikonpäivät, joina haluat ohjelman suorittavan ohjelman automaattisesti.
  • Kuukausittain – Voit ajoittaa tarkistuksen määrittelemällä viikonpäivät, joina haluat ohjelman suorittavan ohjelman automaattisesti.