Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Sla op
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Slaap, Hibernate, Afsluiten – Wat te kiezen?Sleep, Hibernate, Shut down – Which to Choose?

Sleep Hibernate Shutdown – Welke werkt het beste?

We deden een recente peiling op Facebook waar we je vroegen wat je met je pc hebt gedaan. Van de 25 reacties zeiden acht mensen dat ze hun pc in de slaapstand zetten. Twee mensen zeiden dat ze het in slaapstand hielden. En de meerderheid, 15 mensen, zei dat ze het volledig afsluiten.

Er zijn voordelen voor alle drie benaderingen. De slaapstand zet uw pc in een energiebesparende stand en het hervatten van de slaap gebeurt binnen enkele seconden. De slaapstand trekt wel batterijvermogen, maar zeer langzaam. Als de batterij in de slaapstand te laag wordt, schakelt de pc automatisch over naar de slaapstand.

Hibernate slaat al uw geopende documenten op en onthoudt de toestanden van al uw geopende applicaties en bewaart deze informatie op uw harde schijf. Vervolgens wordt de pc volledig afgesloten. Hervatting van Hibernate heeft het voordeel dat u al uw recent gebruikte apps opnieuw opent. Meestal hebben alleen laptops deze optie.

Als u deze optie afsluit, worden alle geopende toepassingen en documenten gesloten, zodat u de pc kunt opslaan en vervolgens uitschakelen. Dit bespaart meer stroom dan de slaapstand en dezelfde hoeveelheid stroom als de slaapstand.

Sommige respondenten merkten op dat ze geen van beiden doen, maar gewoon weglopen van de pc, en soms de monitor uitzetten. Deze benadering blijft kracht gebruiken, maar heeft het voordeel dat ze Windows Updates en antivirusscans uitvoeren, mochten ze ‘s nachts worden gepland. Zorg ervoor dat als u uw pc afsluit, u weet dat u dergelijke scans met de hand moet uitvoeren.

Was this post helpful?
Yes
NoNiet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer