Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor de poging tot SWITCH VAN DPC Blue Screen of Death FoutA Guide to the ATTEMPTED SWITCH FROM DPC Blue Screen of Death Error

De “PASVORMIGE SCHAKELAAR VANAF DPC” BSOD (Blue Screen of Death) -fout kan verschijnen tijdens het initialisatieproces van Windows als gevolg van een illegale bewerking door de DPC-routine (Uitgestelde Procedure Oproep). De DPC is verantwoordelijk voor het invullen van huidige IRP’s (I / O-aanvraagpakketten) en zorgt ervoor dat de I / O-bewerking van het volgende in de rij zijnde apparaat snel wordt gestart. De illegale bewerking die deze BSOD-fout veroorzaakt, kan een wachtbewerking zijn of een koppelingsproces dat is geprobeerd vanuit een DPC-routine. Dit betekent dat er een software- of hardwareprobleem bestaat en dat het systeem is uitgeschakeld om verdere schade te voorkomen.

Deze BSOD-fout is ook bekend als “ATTEMPTED_SWITCH_FROM_DPC” en “Windows STOP 0x000000B8”. Sommige Windows 2000-, Windows XP-, Windows Vista- en Windows 7- en 8-gebruikers hebben deze BSOD-fout gemeld, die normaal tijdens installatie op het scherm wordt weergegeven als:

GEPLANDE SCHAKELAAR VAN DPC

Als u de BSOD-fout “AANGEZETDE SCHAKELAAR VANAF DPC” wilt herstellen, kunt u een stacktracering uitvoeren om de code te identificeren die de DPC-routefout heeft veroorzaakt. Dit is meestal te wijten aan softwarefouten of beschadigde apparaatstuurprogramma’s. Als u Systeemherstel uitvoert, kunt u dit probleem oplossen.

Om Systeemherstel uit te voeren, klikt u op de Start-knop en typt u de opdracht “Systeemherstel” in het dialoogvenster en drukt u vervolgens op ENTER. In sommige Windows-besturingssystemen kan de optie Systeemherstel verschijnen in de lijst met zoekresultaten. Klik op Systeemherstel en volg de instructies en aanwijzingen die in het dialoogvenster verschijnen. Tijdens het proces raadt Windows het herstelpunt aan, maar krijgt u ook de kans om een ​​herstelpunt te selecteren via de optie “Kies een ander herstelpunt”. Nadat het herstelpunt is geselecteerd, zal het systeem het proces herstellen zonder uw persoonlijke bestanden te beïnvloeden. U moet de computer opnieuw opstarten nadat het proces is voltooid.

Dit BSOD-probleem kan ook worden opgelost door een geheugencontrole uit te voeren, omdat sommige BSOD-fouten worden veroorzaakt door fouten in het RAM (Random Access Memory). U kunt dit doen door op Start te klikken en de opdracht “Windows Memory Diagnostic Tool” in het zoekvak te typen. Wanneer het zoekresultaat verschijnt, klikt u op het Windows Diagnostisch hulpprogramma voor geheugen, gevolgd door de optie Nu opnieuw opstarten en Problemen controleren. Volg de instructies en aanwijzingen in het dialoogvenster en vervang het RAM-geheugen als er fouten worden gedetecteerd.

Laat zoals altijd opmerkingen of vragen achter in de commentarensectie of stel ons een vraag op ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer