Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor de poging tot UITVOEREN VAN noexecute GEHEUGEN Blue Screen of Death FoutA Guide to the ATTEMPTED EXECUTE OF NOEXECUTE MEMORY Blue Screen of Death Error

De foutmelding “VERVOLGDE UITVOERING VAN GEHEUGENGEHEUGEN” BSOD (Blue Screen of Death) verschijnt tijdens de initialisatie van het besturingssysteem wanneer een stuurprogramma probeert een programma uit te voeren vanuit een niet-uitvoerbaar deel van het geheugen. Het besturingssysteem heeft vooraf gedefinieerde gebieden in het geheugen voor het opslaan van gegevens, wat het niet-uitvoerbare gedeelte is, en het uitvoerbare gebied waar programma’s mogen uitvoeren. In deze BSOD-fout heeft een defect stuurprogramma geprobeerd een programma uit het niet-uitvoerbare deel van het geheugen uit te voeren, wat resulteerde in het afsluiten van het systeem om de veiligheid en stabiliteit van de computer te behouden. Een fout in het RAM (Random Access Memory) kan ook deze BSOD-fout veroorzaken.

Deze BSOD-fout is ook bekend als “ATTEMPTED_EXECUTE_OF_NOEXECUTE_MEMORY” en “Windows STOP 0x000000FC”. Er wordt een foutmelding weergegeven die de gebruiker informeert dat de shutdown is geïmplementeerd om schade aan het systeem te voorkomen en kan verschijnen als:

POGING UITGEVOERD MET NOECECUTE GEHEUGEN

U kunt de BSOD-fout oplossen door RAM (Random Access Memory) voor corrupte bestanden en fouten. U kunt dit doen door een geheugentestsoftware te gebruiken of door het Windows Memory-diagnosetool te gebruiken. Om dit te doen, klikt u op het menu Start, typt u mdsched.exe in het dialoogvenster en drukt u op ENTER. U wordt door het programma gevraagd om de opties voor het controleren van het RAM-geheugen te kiezen en de voortgang van de geheugencontrole wordt op het scherm weergegeven. Als er een fout wordt gedetecteerd, moet u het defecte RAM-geheugen vervangen.

Om de BSOD-fout die mogelijk te wijten is aan een defect apparaatstuurprogramma op te lossen, controleert u vanaf officiële downloadsites of het geïnstalleerde apparaatstuurprogramma de nieuwste versie is, met name voor chipsets en video-apparaten. Als dat niet het geval is, kunt u het stuurprogramma bijwerken of het defecte stuurprogramma verwijderen en het vervangen door een bijgewerkte versie.

Het onderhouden van de bijgewerkte besturingssoftware helpt bij het voorkomen van BSOD-fouten. U moet de nieuwste software-updates van Windows installeren, inclusief die niet-kritiek zijn voor het systeem. Hiertoe gebruikt u uw webbrowser om toegang te krijgen tot Windows Update en handmatig programma’s te installeren door de instructies en aanwijzingen op te volgen.

Laat zoals altijd opmerkingen of vragen achter in de commentarensectie of stel ons een vraag op ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer