Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor de poging tot SWITCH VAN DPC Blue Screen of Death FoutA Guide to the ATTEMPTED SWITCH FROM DPC Blue Screen of Death Error

De “POGING VANAF DPC” BSOD (Blue Screen of Death) -fout kan verschijnen wanneer de computer tijdens het initialisatieproces abrupt wordt afgesloten voor oudere versies van Windows, zoals Windows Vista, XP, 2000, 7 en 8. Deze fout wordt veroorzaakt door een routine met vertraagde procedure-aanroep (DPC) die probeerde een illegale bewerking uit te voeren. De DPC wordt geactiveerd wanneer de kernel een opgeheven toestand detecteert en een oproep doet om een ​​software te beëindigen of te onderbreken. Het betekent dat een opbrengst, bijlage of een wachtbewerking is uitgevoerd vanuit een DPC-routine.

In veel situaties kan deze BSOD-fout worden veroorzaakt door een apparaatstuurprogramma, hardware of aanverwante software en wordt het abrupt afsluiten van de computer automatisch uitgevoerd om gegevensverlies te voorkomen. De recente toevoeging van een hardware of het bijwerken van een apparaatstuurprogramma, zoals videostuurprogramma’s, zijn de gebruikelijke oorzaken van deze fout. Andere mogelijke oorzaken van deze BSOD-fout zijn defect geheugen en antivirus- / antispywareprogramma’s.

Deze BSOD-fout is ook bekend als “ATTEMPTED_SWITCH_FROM_DPC” en “STOP 0x100000B8”. Sommige Windows-gebruikers hebben deze BSOD-fout gemeld, die normaal op het scherm verschijnt tijdens de initialisatie van het systeem als:

GEPLANDE SCHAKELAAR VAN DPC

Om de “PASVORMIGE SCHAKELAAR VAN DPC” BSOD-fout te herstellen, moet u de computer controleren op recent geïnstalleerde hardware, apparaatstuurprogramma’s of andere gerelateerde software. Vervang beschadigde of verouderde apparaatdrivers door het downloaden en installeren van apparaatstuurprogramma’s en updates van respectievelijk Windows Update. Als u handmatige updates wilt uitvoeren, opent u Internet Explorer, klikt u op Beveiliging en kiest u vervolgens Windows Update en volgt u de aanwijzingen en instructies.

U kunt ook Systeemherstel gebruiken om deze BSOD-fout op te lossen. Hiertoe klikt u op de knop Start, typt u Systeemherstel in het dialoogvenster en drukt u op Enter. Klik op Systeemherstel wanneer het in de zoekresultaten verschijnt en volg de instructies om het Aanbevolen herstelpunt te installeren. Als u het systeem wilt herstellen naar een bepaalde datum en tijd, selecteert u de optie om een ​​ander herstelpunt te kiezen in het venster Herstelhulpprogramma, klikt u op Volgende en volgt u de instructies.

Laat zoals altijd opmerkingen of vragen achter in de commentarensectie of stel ons een vraag op ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer