Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor de AGP Ongeldige Blue Screen of Death FoutA Guide to the AGP INVALID ACCESS Blue Screen of Death Error

De BSOD (Blue Screen of Death) -fout “AGP INVALID ACCESS” kan verschijnen wanneer de GPU (Graphics Processing Unit) of visuele verwerkingseenheid die het maken van afbeeldingen versnelt een ongeoorloofde manipulatie of wijziging in het AGP-geheugen (Accelerated Graphics Port) heeft uitgevoerd . Dit is een aanwijzing voor een bug of probleem met het geïnstalleerde videostuurprogramma of een verouderd BIOS (Basic Input / Output System). In de meeste gevallen van deze BSOD-fout is het geïnstalleerde videostuurprogramma niet goed getest of niet ondertekend.

Deze BSOD-fout of Windows Stop-bericht resulteert in het verlies van niet-opgeslagen documenten en verzoekt de gebruiker het systeem opnieuw op te starten. Als een nieuw apparaat is geïnstalleerd voordat de BSOD-fout wordt weergegeven, wordt dit probleem meestal opgelost door dit apparaat te verwijderen.

Deze BSOD-fout is ook bekend als “AGP_INVALID_ACCESS” en “Windows STOP 0x00000104” die de gebruiker adviseert dat het systeem een ​​ongeldige AGP-geheugentoegang heeft gedetecteerd.

De BSOD-fout “AGP INVALID ACCESS” is altijd gerelateerd aan een videoapparaat of de geïnstalleerde apparaatdriver. Om deze BSOD-fout te herstellen, moet u controleren of er compatibiliteitsproblemen zijn tussen het videoapparaat, het stuurprogramma en de videoadapter. U kunt dit doen door het hardwaremodel en de informatie op de officiële sites voor deze apparaten te controleren. U kunt de downloadsites ook controleren op Nvidia- en Intel-videostuurprogramma’s voor de compatibele versie van het stuurprogramma. U kunt het stuurprogramma bijwerken of de versie installeren die compatibel is met het systeem en de geïnstalleerde apparaten.

Het is ook mogelijk dat de BSOD-fout te wijten is aan een defecte hardware, die u kunt verifiëren met behulp van hardware-diagnosesoftware.

Als de BSOD-fout te wijten is aan een verouderde BIOS, raadpleegt u de fabrikant van uw computer om de nieuwste versie van het systeem-BIOS te verkrijgen. Als het probleem blijft bestaan ​​nadat het BIOS is bijgewerkt, kan de BSOD-fout te wijten zijn aan parameterinstellingen die het gevolg zijn van het overklokken van de CPU- en geheugeninstellingen.

Laat zoals altijd opmerkingen of vragen achter in de commentarensectie of stel ons een vraag op ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer