Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor de AGP INTERNE Blue Screen of Death FoutA Guide to the AGP INTERNAL Blue Screen of Death Error

De BSOD (Blue Screen of Death) -fout “AGP INTERNAL” verschijnt op het computerscherm wanneer de Accelerated Graphics Port (AGP) een probleem detecteert met een geïnstalleerd videoapparaat of stuurprogramma. De AGP functioneert als een kanaal dat het moederbord van de computer verbindt met de geïnstalleerde videokaart en helpt bij het versnellen van 3D-videografieken. De computer implementeert de automatische uitschakeling om het verlies van belangrijke gegevens te voorkomen.

Deze BSOD-fout wordt meestal geassocieerd met stuurprogramma’s die zijn verouderd, beschadigd of incompatibel met de geïnstalleerde video-adapter. Het wordt ook veroorzaakt door een defect apparaat, zoals een videokaart, geheugenkaart of een geheugenstick, of de onjuiste installatie van dergelijke apparaten. Onverenigbaarheden met het systeem-BIOS (Basic Input / Output System) zullen ook het gevolg zijn van deze BSOD-fout.

Deze BSOD-fout is ook bekend als “AGP_INTERNAL” en “Windows STOP 0x00000115”. Sommige gebruikers van Windows Vista, Windows 2008 en Windows 7 en 8 hebben deze fout gemeld met het bericht “Windows is afgesloten om schade aan uw computer te voorkomen. computer”.

Als er een nieuw videoapparaat aan de computer is toegevoegd voordat de BSOD-fout “AGP INTERNAL” werd weergegeven, kunt u het probleem oplossen door het systeem uit te schakelen, het apparaat te verwijderen en vervolgens het systeem opnieuw op te starten. een hardware diagnostische software om te bevestigen dat het item defect is, en de eenheid te vervangen als deze defect is .U moet ook de installatie van videokaarten, geheugenkaarten en schijfstationskabels verifiëren omdat onjuiste installaties BSOD-fouten kunnen veroorzaken.

Sommige BSOD-fouten zijn te wijten aan beschadigde en verouderde incompatibiliteit van stuurprogramma’s of stuurprogramma’s. Om dit probleem op te lossen, controleert u de officiële downloadsites voor videostuurprogramma’s en installeert u de nieuwste versie. Het kan nodig zijn om het systeem-BIOS te upgraden naar de nieuwste versie om incompatibiliteitsproblemen op te lossen.

Laat zoals altijd opmerkingen of vragen achter in de commentarensectie of stel ons een vraag op ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer