Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor de BUGCODE PSS BERICHT HANDTEKENING Blue Screen of Death FoutA Guide to the BUGCODE PSS MESSAGE SIGNATURE Blue Screen of Death Error

De BUGCODE_PSS_MESSAGE_SIGNATURE BSOD (Blue Screen of Death) -fout kan verschijnen tijdens het initialisatieproces voor Windows Vista, XP en 2000, en Windows 7 en 8. Het betekent dat een toepassing die op het systeem wordt uitgevoerd een systeembestand heeft vervangen, resulterend in de noodsituatie afsluiten van de computer om gegevensverlies van niet-opgeslagen werk te voorkomen. Het treedt op wanneer het besturingssysteem een ​​ongeldige bestandshandtekening heeft gevonden nadat het een verificatie van de geldigheid van het bestand heeft uitgevoerd.

Deze BSOD-fout wordt meestal veroorzaakt door beschadigde Windows-systeembestanden. Schade aan bestanden kan zijn ontstaan ​​tijdens het onjuist verwijderen van een apparaat of applicatie of een onvolledige installatie. Evenzo resulteert een onvolledige verwijderingsprocedure of een malwareaanval ook in beschadigde systeembestanden.

Deze BSOD-fout is ook bekend als “BUGCODE_PSS_MESSAGE_SIGNATURE” en “STOP 0x000000C3”. Sommige Windows-gebruikers hebben deze fout gemeld, die normaal op het scherm verschijnt tijdens de initialisatie van het systeem als:

45

U kunt de BUGCODE_PSS_MESSAGE_SIGNATURE BSOD-fout oplossen door het beschadigde of beschadigde systeembestand te vervangen door een geldig bestand dat door Windows wordt geleverd. U kunt dit doen door het bestand te herstellen vanaf een imageback-up van het besturingssysteem.

U kunt deze BSOD-fout ook oplossen door een systeemherstel uit te voeren. Dit is een functie in Windows waarmee de gebruiker de computer naar een eerdere tijd kan terugdraaien om een ​​storing te herstellen.

Om Systeemherstel uit te voeren, moet u de computer opstarten en inloggen als de beheerder. Klik op de knop Start en kies achtereenvolgens uit het menu Alle programma’s, Bureau-accessoires, Systeemwerkset en vervolgens Systeemherstel. Kies in het geopende nieuwe venster de optie Herstel mijn computer naar een eerdere tijd en klik vervolgens op Volgende. U moet het herstelpunt selecteren in een lijst met herstelpuntopties die in het venster verschijnen en klik vervolgens op Volgende. Volg de aanwijzingen en instructies die op het scherm verschijnen, laat de restauratie voltooien en start de computer opnieuw op.

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer