Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor de BUGCODE PSS CRASH DONE Blue Screen of Death FoutA Guide to the BUGCODE PSS CRASH DONE Blue Screen of Death Error

De BUGCODE_PSS_CRASH_DONE BSOD-fout (Blue Screen of Death) kan verschijnen tijdens het initialisatieproces voor Windows. Dit betekent dat de fysieke geheugendump is voltooid en de noodstop van de computer is voltooid om gegevensverlies door niet-opgeslagen werk te voorkomen.

2

De fysieke geheugendumpfout betekent dat de bestanden en programma’s die in die periode worden uitgevoerd, naar een verborgen map worden overgebracht voor latere analyse. Deze fout treedt meestal op vanwege de aanwezigheid van beschadigde of beschadigde stuurprogrammasoftware in het register en wanneer er te veel programma’s tegelijkertijd worden uitgevoerd. Andere factoren die meespelen zijn overklokken, oververhitting en een systeem met een te laag vermogen.

Deze BSOD-fout is ook bekend als “BUGCODE_PSS_CRASH_DONE” en “STOP 0x4000008D”. Sommige Windows-gebruikers hebben deze fout gemeld, die normaal op het scherm verschijnt tijdens de initialisatie van het systeem

U kunt de BUGCODE PSS CRASH DONE BSOD-fout oplossen door de Last Known Good-configuratiefunctie van Windows te gebruiken. Met dit hulpprogramma kunt u de computer herstellen naar de nieuwste instellingen die ervoor zorgen dat de computer soepel functioneert. Hiertoe moet u de computer opnieuw opstarten en vervolgens op F8 klikken wanneer het menu voor de tekenmodus met de keuzes van het besturingssysteem op het scherm wordt weergegeven. Klik op het menu Geavanceerde opties, gebruik de pijltoetsen om Laatste bekende juiste configuratie te selecteren en druk vervolgens op Enter.

Als alternatief kunt u Driver Reviver gebruiken om uw computerstuurprogramma’s bij te werken. Als een verouderde driver de oorzaak is van het probleem, lost dit het probleem op.

Als de fout wordt veroorzaakt door overklokken van de CPU, kunt u het probleem oplossen door de CPU terug te zetten naar de standaardinstellingen voor kloksnelheid. Het is ook raadzaam om de toereikendheid van de voeding te controleren, de PC van opgehoopt stof te reinigen en de efficiëntie van de geïnstalleerde ventilatoren in de CPU en de stroombron te controleren om oververhitting te voorkomen.

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer