Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor de BUGCODE USB3 DRIVER Blue Screen of Death FoutA Guide to the BUGCODE USB3 DRIVER Blue Screen of Death Error

De BUGCODE_USB3_DRIVER BSOD-fout (Blue Screen of Death) treedt op als het USB-stuurprogramma is gecrasht. Het veroorzaakt geen automatische uitschakeling van de computer, maar de USB-host wordt automatisch opnieuw opgestart en de foutopsporingsgegevens worden door de computer opgeslagen.

2

Deze BSOD-fout wordt gebruikt om te verwijzen naar alle USB-bugcontroles die worden veroorzaakt door defecte bewerkingen die worden uitgevoerd door USB-apparaatstuurprogramma’s. Dit kan worden veroorzaakt door factoren zoals het gebruik van URB (USB Request Block) dat naar de kernstack is verzonden, een beschadigde URB naar de kernstack heeft gezonden en een Close Static Streams URB in en ongeldige status heeft verzonden.

Deze BSOD-fout is ook bekend als “BUGCODE_USB3_DRIVER” en “STOP 0x00000144”. Sommige gebruikers van Windows hebben deze fout gemeld, die normaal op het scherm verschijnt tijdens de initialisatie van het systeem.

Als de fout is veroorzaakt door een recent geïnstalleerde toepassing of stuurprogramma, kunt u de BSOD-fout BUGCODE_USB3_DRIVER oplossen met de laatst bekende juiste configuratie, een herstelfunctie die beschikbaar is in alle versies van Windows. Hiermee kan de computer herstellen van storingen door de laatste werkende versie van het besturingssysteem te laden. Hiertoe moet u de computer opnieuw opstarten en vervolgens op F8 klikken wanneer het menu voor de tekenmodus met de keuzes van het besturingssysteem op het scherm wordt weergegeven. Klik op het menu Geavanceerde opties, gebruik de pijltoetsen om Laatste bekende juiste configuratie te selecteren en druk vervolgens op Enter.

Nadat de laatst bekende juiste configuratie met succes is geïnstalleerd, moet u de computer opstarten in een veilige modus en vervolgens verwijderen om het recent geïnstalleerde stuurprogramma of de toepassing die de fout heeft veroorzaakt te verwijderen. U hebt toegang tot de veilige modus via de opstartinstellingen in Windows 8 of via geavanceerde opstartopties voor eerdere versies van Windows.

Als alternatief kunt u Driver Reviver gebruiken om uw computerstuurprogramma’s bij te werken. Als een verouderde driver de oorzaak is van het probleem, lost dit het probleem op.

U kunt ook de BUGCODE_USB3_DRIVER BSOD-fout oplossen door het systeem-BIOS (Basic Input / Output System) te upgraden met de nieuwste beschikbare versie om mogelijke incompatibiliteit met nieuw geïnstalleerde USB-apparaten aan te pakken.

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer