Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til BUGCODE USB3 DRIVER Blue Screen of Death feilA Guide to the BUGCODE USB3 DRIVER Blue Screen of Death Error

Feilen BUGCODE_USB3_DRIVER BSOD (Blue Screen of Death) oppstår når USB-driveren har krasjet. Det forårsaker ikke automatisk avstenging av datamaskinen, men USB-verten starter automatisk og feilsøkingsdata lagres av datamaskinen.

2

Denne BSOD-feilen brukes til å referere til alle USB-feilkontrollene som skyldes feiloperasjoner som utføres av USB-enhetsdrivere. Det kan være forårsaket av faktorer som bruken av URB (USB Request Block) som er sendt til kjernestakken, sender en ødelagt URB til kjernestakken, og sender en Lukk Statisk Strømmer URB i og ugyldig tilstand.

Denne BSOD-feilen er også kjent som “BUGCODE_USB3_DRIVER” og “STOP 0x00000144”. Noen brukere av Windows har rapportert denne feilen, som vanligvis vises på skjermen under initialiseringen av systemet.

Hvis feilen var forårsaket av et nylig installert program eller en driver, kan du løse feilen BUGCODE_USB3_DRIVER BSOD ved å bruke den sist kjente gode konfigurasjonen, som er en gjenopprettingsfunksjon som er tilgjengelig i alle versjoner av Windows. Det gjør det mulig for datamaskinen å gjenopprette fra funksjonsfeil ved å laste inn den siste arbeidsversjonen av operativsystemet. For å gjøre dette må du starte datamaskinen på nytt og deretter klikke F8 når tegnmodusmenyen som presenterer operativsystemvalgene vises på skjermen. Klikk på avanserte alternativer-menyen, bruk piltastene til å markere sist kjente gode konfigurasjon, og trykk deretter på Enter.

Når den sist kjente gode konfigurasjonen er installert, må du starte datamaskinen i en sikker modus, og deretter fjerne for å slette den nylig installerte driveren eller programmet som har forårsaket feilen. Du kan få tilgang til sikker modus fra oppstartsinnstillingene i Windows 8 eller fra avanserte oppstartsalternativer for tidligere versjoner av Windows.

Alternativt kan du bruke Driver Reviver til å oppdatere datamaskinens drivere. Hvis en utdatert driver er årsaken til problemet, vil dette løse problemet.

Du kan også løse BUGCODE_USB3_DRIVER BSOD-feilen ved å oppgradere system-BIOS (Basic Input / Output System) med den nyeste tilgjengelige versjonen for å løse eventuelle inkompatibiliteter med nylig installerte USB-enheter.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt