Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor de CO_E_SERVER_EXEC_FAILURE Blue Screen of Death FoutA Guide to the CO_E_SERVER_EXEC_FAILURE Blue Screen of Death Error

De CO_E_SERVER_EXEC_FAILURE BSOD-fout (Blue Screen of Death) kan verschijnen tijdens het initialisatieproces voor Windows Vista, XP en 2000 en Windows 7 en 8. Deze fout verschijnt meestal wanneer het COM-serverproces niet op tijd kon worden gestart, met name wanneer een -of-proces COM-server wordt gebruikt. Dit betekent dat de server zich niet heeft kunnen registreren bij DCOM binnen de vereiste time-out. Dit resulteert in het automatisch afsluiten van de computer om schade en mogelijk verlies van niet-opgeslagen gegevens te voorkomen.

Deze BSOD-fout treedt meestal op als de CPU wordt gestrest of een zware belasting heeft, waardoor COM-servers niet goed kunnen worden geïnitialiseerd. De fout wordt ook veroorzaakt door een slechte configuratie of door een fout in de servercode.

Deze BSOD-fout is ook bekend als CO_E_SERVER_EXEC_FAILURE en “STOP 0x80080005”. Sommige Windows-gebruikers hebben deze fout gemeld, die normaal op het scherm verschijnt tijdens de initialisatie van het systeem als:

58

Om de BSOD-fout CO_E_SERVER_EXEC_FAILURE op te lossen, kunt u proberen de COM-server zonder proces te vervangen door een eenheid die snel opstart en die binnen de vereiste time-out kan worden geïnitialiseerd of een interne COM-server gebruikt.

Het opnieuw controleren van de servercodes en wachtwoorden van de systeemconfiguratie helpt ook bij het oplossen van deze fout, omdat het falen van de COM-server om correct te initialiseren mogelijk te wijten is aan het onvermogen om zich te registreren voor de juiste klasse-identificatie.

Deze fout kan ook worden opgelost door de nieuwste software-updates en servicepacks voor Windows te installeren. Om software-updates handmatig te installeren, opent u Internet Explorer (IE), klikt u op Veiligheid en Windows Update en volgt u de aanwijzingen en instructies die op het scherm verschijnen. Wanneer u IE 7 of de oudere versies gebruikt, opent u de browser, klikt u op Extra en vervolgens op Windows Update. U moet zowel essentiële als niet-kritieke software-updates installeren.

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer