Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till CO_E_SERVER_EXEC_FAILURE Blåskärm felA Guide to the CO_E_SERVER_EXEC_FAILURE Blue Screen of Death Error

Felet CO_E_SERVER_EXEC_FAILURE BSOD (Blue Screen of Death) kan uppstå under initialiseringsprocessen för Windows Vista, XP och 2000, och Windows 7 och 8. Denna fel uppträder vanligen när COM-serverprocessen misslyckades med att starta i tid, särskilt när en ut -av-process-COM-servern används. Det betyder att servern inte kunde registrera sig med DCOM inom den föreskrivna timeouten. Detta resulterar i automatisk avstängning av datorn för att förhindra skador och eventuella förluster av olagrade data.

Detta BSOD-fel uppträder vanligtvis när CPU-enheten är stressad eller har en stor belastning, vilket leder till att COM-servrar misslyckas att initiera korrekt. Felet orsakas också av en dålig konfiguration eller av ett fel i serverns kod.

Detta BSOD-fel är också känt som CO_E_SERVER_EXEC_FAILURE och “STOP 0x80080005”. Vissa användare av Windows har rapporterat detta fel som normalt visas på skärmen under initialiseringen av systemet som:

58

För att lösa CO_E_SERVER_EXEC_FAILURE BSOD-felet kan du försöka byta ut COM-servern utan processer med en enhet som startar snabbt och har möjlighet att initiera inom den föreskrivna timeouten eller använda en COM-server som är i drift.

Att kontrollera serverns koder och lösenord från systemkonfigurationen bidrar också till att lösa detta fel, eftersom COM-serverns fel att initiera korrekt kan bero på att den inte kan registrera sig för rätt klassidentifiering.

Detta fel kan också lösas genom att installera de senaste programuppdateringarna och service packarna för Windows. För att installera programuppdateringar manuellt, öppna Internet Explorer (IE), klicka på Säkerhet och Windows Update och följ sedan anvisningarna och anvisningarna som visas på skärmen. När du använder IE 7 eller dess äldre versioner, öppna webbläsaren, klicka på Verktyg och sedan Windows Update. Du bör installera både kritiska och icke-kritiska programuppdateringar.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt