Hoe maak ik een backup van al mijn bestaande computer drivers?How do I backup all my existing computer drivers?

PC Reviver is ontwikkeld om de essentiële tools te bevatten om u te helpen uw pc op zijn best te laten werken. Dit omvat een hulpprogramma voor het maken van back-ups van stuurprogramma’s in het gedeelte Onderhoud van het product. Om een back-up van uw stuurprogramma’s te maken, klikt u op de tegel Onderhouden in het startscherm en vervolgens op de tegel Stuurprogrammaback-up.

U hebt de mogelijkheid om een back-up te maken van alle stuurprogramma’s op uw systeem of specifieke individuele stuurprogramma’s. Kies welke optie u wilt uitvoeren, klik op Volgende en volg de instructies op het scherm om het back-upproces te voltooien.