Hoe kan ik volledig verwijderen van onnodige programma’s van mijn PC?How do I completely uninstall unnecessary programs from my PC?

PC Reviver kan u helpen bij het verwijderen en verwijderen van onnodige programma’s van uw pc met een paar simpele klikken. Om aan de slag te gaan, klikt u op de tegel Onderhouden in het startscherm en vervolgens op de tegel Beheer verwijderen.

Zodra u zich in het Uninstall Manager-venster bevindt, bladert u door de lijst met programma’s die op uw computer zijn geïnstalleerd, zoekt u de programma’s die u wilt verwijderen en klikt u op het pictogram Verwijderen om het verwijderingsproces te starten. Volg de instructies op het scherm om de vereiste programma’s met succes van uw pc te verwijderen.

Opmerking: U kunt een installatie ook herstellen door op het pictogram Repareren te klikken.