Waarom doet PC Reviver niet een scan te voltooien of te herstellen problemen gevonden?Why does PC Reviver not complete a scan or repair the problems found?

Als PC Reviver een scan van uw computer of een specifiek gebied niet voltooit, zorg er dan voor dat het gebied dat u wilt scannen, is geselecteerd en in de analyse is opgenomen. Klik hiervoor op de tegel Repareren in het startscherm. Klik eenvoudig op ” Instellingen ” naast Opschonen verwijderen. U kunt elke sectie selecteren en deselecteren door in het betreffende vak te klikken.

Om geïdentificeerde fouten te herstellen, moet u PC Reviver registreren en activeren. Om PC Reviver te registreren, kunt u ofwel klikken op de knop Nu registreren in de rechterbenedenhoek van het Home- gedeelte of u wordt gevraagd om u te registreren wanneer u alle gevonden problemen probeert te herstellen.