Hoe voorkom ik dat PC Reviver van het lopen elke keer als ik start mijn computer?How do I prevent PC Reviver from running every time I start my computer?

Klik op het tandwielpictogram bovenaan de PC Reviver-toepassing, hierdoor worden de instellingen geopend.

Klik en schakel de optie Uitvoeren bij opstarten uit onder het gedeelte Opstarten en plannen en klik vervolgens op Opslaan .