Hoe de browserextensie Privacy Reviver verwijderen?How to remove the Privacy Reviver browser extension?

De browserextensie Privacy Reviver is heel eenvoudig te verwijderen via uw browsers.

Verwijderen via de Chrome-browser:
– Klik op drie stippen in de rechterbovenhoek van uw browser.
– Selecteer Instellingen in het vervolgkeuzemenu.
– Selecteer Extensies.
– Zoek de extensie MyAdBlocker.
– Klik op Verwijderen.

Verwijderen via Firefox-browser:
– Klik op drie stippen in de rechterbovenhoek van uw browser.
– Selecteer Add-ons in het vervolgkeuzemenu.
– Zoek de extensie MyAdBlocker.
– Klik op drie stippen tegenover de MyAdBlocker-extensie.
– Selecteer Verwijderen in het vervolgkeuzemenu.

Verwijderen via Edge-browser:
– Klik op drie stippen in de rechterbovenhoek van uw browser.
– Selecteer Extensie in het vervolgkeuzemenu.
– Zoek de extensie MyAdBlocker.
– Klik op Verwijderen.