Hoe past ik de scaninstellingen aan in Privacy Reviver?How do I customize the scan settings in Privacy Reviver?

Privacy Reviver biedt verschillende opties om uw scaninstellingen aan te passen.

Standaard zijn alle categorieën geselecteerd voor scannen, maar u kunt een optie in- of uitschakelen door het vinkje ervoor in of uit te schakelen.

Scangebieden aanpassen:

• Start Privacy Revive r
  • Klik op Instellingen en selecteer het tabblad Scangebieden
  • Vink de verschillende gebieden aan of uit die u wilt in- of uitschakelen
  • Klik op Toepassen om de instellingen op te slaan

Hieronder worden de verschillende categorieën van de scan uitgelegd:

• Gebruiker en wachtwoord: Er wordt gescand op gebruikersnamen en wachtwoorden die zijn aangemeld in uw browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari). U kunt ze onmiddellijk verwijderen en ervoor zorgen dat ze niet na elke sessie op uw computer blijven staan.
  • Profiel: Beschermt tegen identiteitsdiefstal door te onthullen waar uw telefoonnummer, e-mailadres, fysiek adres en creditcardgegevens op uw computer zijn opgeslagen.
  • Browsergeschiedenis: Vink deze optie aan om websites die u hebt bezocht selectief te verwijderen of te vervangen en opgeslagen te blijven in uw browsergeschiedenis.
  • IM-geschiedenis: deze optie scant al uw chatlogboeken die moeten worden opgeschoond om deze vrij te houden van privacyrisico’s
  • Cookies: Zal uw computer doorzoeken op eventuele ongewenste cookies die erop worden aangetroffen. Dit helpt u te beschermen tegen agressieve adverteerders en kwaadwillende hackers.