Hoe maak ik een schema aan om Privacy Reviver te laten draaien?How do I create a Schedule to run Privacy Reviver?

Met Privacy Reviver kunt u een handig schema maken voor het programma om uw computer te scannen en zonder enige moeite privacyrisico’s te verwijderen. Gewoon instellen en vergeten.

Een scanschema maken:

• Klik op Instellingen en selecteer het tabblad Planning .
  • Om een schema te maken, moet u op de knop Toevoegen klikken. U kunt plannen dat het eenmaal, elke dag of elke week op een vooraf gedefinieerde tijd, datum en dag wordt uitgevoerd.
  • Selecteer de datum, tijd of weekdag, afhankelijk van het schematype.
  • Voer de gewenste taaknaam in en vink het vakje aan onder de optie Opschonen om de gebieden te selecteren die u wilt scannen.
  • Klik op de knop Toepassen .

De bovenstaande stappen zullen een schema maken voor het programma om zichzelf automatisch te starten en beginnen met het scannen van uw pc op privacyrisico’s op de gespecificeerde tijd / datum / dag.

De schema-opties worden hieronder uitgelegd:

• Eenmalig uitvoeren – Selecteer een specifieke gegevens en tijd waarop u wilt dat Privacy Reviver automatisch wordt uitgevoerd. Dit schema wordt slechts één keer uitgevoerd.
  • Dagelijks – Voor dagelijkse planning moet u de tijd specificeren waarop u het programma automatisch wilt laten draaien.
  • Wekelijks – U kunt uw scan plannen door de weekdagen te definiëren waarop u wilt dat het programma het programma automatisch uitvoert.
  • Maandelijks – U kunt uw scan plannen door de weekdagen te definiëren waarop u wilt dat het programma het programma automatisch uitvoert.