Leer hoe u uw pc scannen op malware met behulp van Veiligheid ReviverLearn how to scan your PC for malware using Security Reviver

Security Reviver scant uw pc op malware-infecties zoals adware, malware, wachtwoord-stealer, rouge-programma, browserkaper, monitoringprogramma, Trojan, keylogger, enz.

• Om te beginnen, selecteert u het type scan dat u wilt uitvoeren en klikt u op de knop Nu scannen starten om het scanproces te starten.
  • sr_start_scan

• Tijdens het scanproces zult u merken dat uw pc wordt geanalyseerd. U kunt er op elk moment voor kiezen om het scanproces af te breken door op de knop Scan stoppen te klikken.
  • Zodra de scan is voltooid, wordt een lijst met malware-infecties die op uw pc zijn gedetecteerd, weergegeven in de resultaten, met details zoals de malwarenaam en het bestandspad op uw computer. Malwarebesmettingen zijn standaard geselecteerd om te worden verwijderd. Schakel het selectievakje uit om de infecties die u niet wilt opschonen of verwijderen uit te schakelen. Houd er rekening mee dat elke infectie die niet is geselecteerd of achterblijft, van invloed kan zijn op het uiteindelijke resultaat van de reiniging en de algehele gezondheid van uw pc.
  • Bij elke gedetecteerde infectie ziet u ook de optie Details bekijken , waarop u kunt klikken om meer informatie over het respectieve malware-item te openen. De optie Details bekijken roept een nieuw venster op met een gedetailleerd overzicht van elke infectie die onder die respectievelijke categorieën wordt gevonden. Er zijn hier twee opties beschikbaar: Meer informatie en negeren . Klik op de optie Meer informatie om aanvullende details over de malware uit onze malwarebibliotheek te krijgen, of klik op de optie Negeren om malware-infecties aan de lijst Negeren toe te voegen. Hierdoor wordt de malware-infectie uitgesloten van volgende scans en wordt deze pas als malware vermeld als deze uit de lijst wordt verwijderd. U kunt de infecties altijd afzonderlijk bekijken voordat u ze van uw pc verwijdert.
  • Als u klaar bent met het bekijken van de resultaten, klikt u op de knop Alles opschonen om het verwijderen van infecties te starten, wat resulteert in een infectievrije, soepele en stabiele computer. Houd er rekening mee dat Security Reviver automatisch een systeemherstelpunt maakt voor het opschonen en vervolgens de geselecteerde malware-infecties permanent van uw pc verwijdert.

Malware kan onverwachte en ongewenste activiteiten op het systeem veroorzaken, daarom raden we aan deze regelmatig op te ruimen.