Hoe kan ik opnieuw installeren Veiligheid Reviver op mijn pc?How do I reinstall Security Reviver on my PC?

Als u problemen ondervindt met Security Reviver of gewoon een nieuwe start nodig heeft, raden we u ten zeerste aan het programma opnieuw op uw pc te installeren.

TIPS:
– Houd dit browservenster open terwijl u elke stap voltooit, zodat u er als referentie op terug kunt komen als u vastloopt.
– Wanneer u de nieuwe versie van Security Reviver installeert, moet u uw ‘licentiecode’ opnieuw invoeren in het nieuwe product, dus we raden u aan uw ‘licentiecode’ te lokaliseren en deze gereed te houden voor activering.

STAPPEN OM DE OUDE VERSIE VAN REGISTRY REVIVER TE VERWIJDEREN

• Ga naar het Startmenu
  • Selecteer Alle programma’s
  • Zoek en open de map ReviverSoft.
  • Zoek en open de map Security Reviver (deze bevindt zich in de ReviverSoft-map)
  • Selecteer de optie Uninstall Security Reviver
  • Volg de aanwijzingen om de oude versie van Security Reviver met succes te verwijderen.

Nadat u met succes uw oude versie van Security Reviver heeft verwijderd, bent u klaar om de nieuwe versie te downloaden en te installeren.

KLIK HIER OM DE NIEUWSTE VERSIE TE DOWNLOADEN

STAPPEN OM DE NIEUWSTE VERSIE VAN SECURITY REVIVER TE INSTALLEREN

• Open of voer de nieuwe versie uit van het installatiebestand van Security Reviver (SecurityReviverSetup.exe) dat u zojuist hebt gedownload
  • Volg de instructies op het scherm om de nieuwe versie van Security Reviver te installeren
  • Het product wordt automatisch uitgevoerd en voert een malwarescan uit. Na de scan klikt u op de knop Nu registreren en dit zal een nieuw venster openen waarin u uw licentiegegevens moet plakken.
  • Kopieer nu uw licentiecode en plak deze in het tekstvak in het productactiveringsvenster. Eenmaal geplakt, klikt u op de knop ‘Nu registreren’ om het activeringsproces te voltooien.

Dat is het! U hebt Security Reviver met succes opnieuw op uw pc geïnstalleerd!