We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Hoe toegang te krijgen tot belangrijke Windows Instellingen en Eigenschappen van uw computerHow to access important Windows Settings and Features of your computer

Klik of tik op de Start-knop op uw bureaublad en klik of tik op de charm-knop Instellingen in het linkerpaneel van Start Menu Reviver.

Sorry dat dit niet hielp. Welk probleem heb je?
Geweldig! Bedankt voor je feedback.
Heeft dit antwoord u geholpen?
Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleren Reactie