Hoe te changeyourHow to changeyour

Stap 1.

Start uw webbrowser Internet Explorer .

Stap 2.

Klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het browservenster en klik op Add-ons beheren .

Internet Explorer - Beheer add-ons

Stap 3.

Klik op Zoekmachines in het linkernavigatiemenu en klik vervolgens op Vind meer zoekmachines … onderaan het scherm.

Internet Explorer - Vind uw favoriete zoekmachine

Stap 4.

Zoek uw favoriete zoekmachine in het weergegeven add-on-menu en dubbelklik op de tegel om deze te selecteren.

Internet Explorer - Nieuwe zoekmachine toevoegen

Stap 5.

Klik op Toevoegen aan Internet Explorer .

Internet Explorer - Nieuwe zoekmachine toevoegen

Stap 6.

Selecteer desgevraagd Dit als mijn standaardzoekmachine instellen en klik op Toevoegen .

Internet Explorer - Nieuwe zoekmachine toevoegen (stap2)

Stap 7.

Controleer of uw favoriete zoekmachine aan de lijst is toegevoegd en als standaard is geselecteerd.

Internet Explorer - Controleer uw favoriete zoekmachine