Hoe kunt u uw homepage in Edge veranderenHow to change your homepage in Edge

Stap 1.

Start uw webbrowser Edge .

Stap 2.

Klik op de 3 stippen in de rechterbovenhoek van het browservenster en klik op Instellingen .

Edge - Instellingen selectie

Stap 3.

Zoek Openen met in het menu en kies vervolgens Een specifieke pagina of keuzerondje voor pagina’s .

Edge - Kies een eigen homepage

Stap 4.

Voer uw gewenste homepage in het adresveld in en klik vervolgens op het + pictogram om de pagina aan de lijst toe te voegen. Klik ten slotte op de X naast de andere pagina in de lijst zodat de gewenste pagina wordt geladen wanneer u Edge start.

Edge - Voeg homepage-URL toe