Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Hvorfor er det viktig å holde programvaren oppdatert?Why is it Important to Keep Software Up to date?

Lær hvorfor det er viktig å holde programvaren oppdatert på PCen din!

Her er noen verdifull innsikt i viktigheten av å holde programvaren som kjører på din PC oppdatert!

Google har nylig annonsert at de vil begynne å fase ut støtte for Microsofts IE6 nettleser, og at det fra 1. mars 2010 Noen av sine tjenester, for eksempel Google Docs, ikke ville fungere “ordentlig” med leseren. Hovedårsaken bak avgjørelsen er citerte å være en sikkerhetsfeil i Microsoft-nettleseren, som Microsoft hevder å ha gitt ut en oppdatering som vil plugge hullet. ( //news.bbc.co.uk/2/hi/technology/8488751.stm )

Dette fremhever et stort problem som mange brukere ikke vet om. Mange datamaskinbrukerer vet ikke at hackere ofte bruker sikkerhetsbrudd i vanlig programvare som nettlesere, chatklienter og e-postprogrammer for å hack inn i sine datamaskiner og installere skadelig programvare som spyware og adware – noe som i stor grad kan påvirke ytelsen til PCen eller enda verre, føre til identitetstyveri. Derfor er det så viktig at du beholder programvaren du kjører på PCen, oppdatert. Mange programvareutgivere tilbyr en “oppdateringsfunksjon” eller “versjon” -skjerm for å vise om programvaren din er oppdatert. Men ikke alle produktene har denne funksjonaliteten.

Hvis du ikke er sikker på hvor du finner din versionsstatus eller oppdateringsfunksjon, kan du kontakte programvareprodusenten din. Endelig har ReviverSofts en unik funksjon i Driver Reviver- produktet som kontrollerer statusen til de fleste av de populære programvarene som er tilgjengelige. Etter å ha utført en skanning, vil du ikke bare se dine utdaterte drivere, men du vil også se statusen til programvaren du har installert på PCen. Hvis noen programvare er utdatert, kan du raskt og enkelt laste ned oppdatert programvare direkte fra den originale produsentens nettsted, og installer den for å oppdatere programvaren.

Dette trekket fra Google viser at “selv om det ikke ser ut til å være ødelagt, bør du likevel fikse det”.

ReviverSoft-teamet

ReviverSoft’s Driver Reviver har en unik programvareoppdatering som er inkludert for å gjøre det enkelt å sjekke programvareversjonen og oppdatere den hvis nødvendig. Kjør en gratis diagnostikk nå!

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt