Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Varför är det viktigt att hålla programvaran uppdaterad?Why is it Important to Keep Software Up to date?

Lär dig varför det är viktigt att hålla programvaran uppdaterad på din dator!

Här är några värdefulla insikter i vikten av att hålla programvaran igång på din dator!

Google meddelade nyligen att det kommer att börja fasa ut stöd för Microsofts IE6 webbläsare och att från den 1 mars 2010 en del av sina tjänster, såsom Google Docs, inte skulle fungera “på rätt sätt” med webbläsaren. Huvudskälet bakom beslutet citeras vara säkerhetsfel i Microsoft-webbläsaren, vilket Microsoft hävdar att den har släppt en uppdatering som kommer att plugga hålet. ( //news.bbc.co.uk/2/hi/technology/8488751.stm )

Detta markerar ett stort problem som många datoranvändare inte känner till. Många datoranvändare vet inte att hackare ofta använder säkerhetsbrister i vanlig programvara, som webbläsare, chattklienter och e-postprogram för att hacka in i sina datorer och installera skadlig kod som spionprogram och adware – vilket kan påverka datorns prestanda eller ännu värre, leda till identitetsstöld. Det är därför det är så viktigt att du håller den programvara du kör på datorn uppdaterad. Många programvaruleverantörer erbjuder en “uppdateringsfunktion” eller “version” -skärm för att visa om din programvara är uppdaterad. Men inte alla produkter har denna funktion.

Om du inte är säker på var du ska hitta din versionsstatus eller uppdateringsfunktion kan du kontakta din mjukvaruproduktör. Alternaively har ReviverSofts en unik funktion i Driver Reviver- produkten som kontrollerar statusen för de flesta av de populära programvarorna som finns tillgängliga. Efter att ha utfört en skanning ser du inte bara dina föråldrade drivrutiner, utan även statusen för den programvara du har installerat på din dator. Om någon programvara är föråldrad kan du snabbt och enkelt hämta uppdaterad mjukvara direkt från den ursprungliga tillverkarens webbplats och installera den för att uppdatera programvaran.

Detta drag av Google visar att “även om det inte verkar vara trasigt, borde du verkligen fixa det”.

ReviverSoft-teamet

ReviverSofts Driver Reviver har en unik Software Updater som ingår för att göra det enkelt att kontrollera din programversion och uppdatera den om det behövs. Kör en GRATIS diagnos nu!

Was this post helpful?
Yes
NoHittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.
Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt