Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Last ned New store utgivelsen av Driver ReviverDownload New Major Release Of Driver Reviver

ReviverSoft er glade for å kunngjøre at en ny, stor utgave av Driver Reviver nå er tilgjengelig for nedlasting fra ReviverSoft.com.

Med versjon 3.1 av Driver Reviver har vi lyttet til tilbakemeldinger fra våre kunder om hva de vil se forbedret, og vi har tatt den tilbakemeldingen ombord mens de utvikler den nye versjonen.

Så hva er nytt?

Automatisk driverinstallasjon

En av de store klager vi mottok fra kunder med den tidligere versjonen av Driver Reviver var at det var en tidkrevende og noen ganger frustrerende prosess som forsøkte å gå gjennom nedlastings- og installasjonsprosessen for hver sjåfør individuelt. I den nye versjonen av Driver Reviver er dette ikke tilfelle. Nå kan du laste ned og installere alle driveroppdateringene du vil ha med bare ett klikk, og sparer mye tid og problemer.

Forbedret Driver Restore Prosess

Vi har vært i stand til å forbedre driverens gjenopprettingsprosess ved å gjøre det mye raskere for å opprette et gjenopprettingspunkt og gjenopprette driverne fra et gjenopprettingspunkt. Dette er veldig nyttig når du installerer en driver som har kompatibilitetsproblemer med noe av maskinvaren din, og du vil rulle tilbake til den forrige driveren som er installert.

Ignorer driveralternativet

Vi har lagt til en ny funksjon som lar deg ignorere bestemte drivere fra å bli skannet under en skanning og oppdatering. Dette er veldig nyttig hvis du vil beholde en sjåfør slik den er og ikke ha den oppdatert.

Du trenger ikke installere .NET Framework-oppdateringer

Vi hadde en rekke brukere klaget over at for å kunne bruke Driver Reviver måtte de laste ned og installere den nyeste versjonen av Microsoft .NET Framework som var en veldig stor nedlasting. Dette er ikke lenger tilfelle, og du kan nå installere og bruke Driver Reviver uten å måtte ha oppdateringen.

Fjerning av programvareoppdateringer

Basert på tilbakemeldinger fra kunder har vi besluttet at vi ikke lenger vil tilby programvareoppdateringer innen Driver Reviver. Vi har gjort dette fordi vi har bestemt at vi ønsker å fokusere på å gjøre Driver Reviver den beste måten å oppdatere din utdaterte datafordøvere. Vi har hatt mange brukere klage på problemer med programvareoppdateringer, og selv om det er en tøff beslutning om å fjerne en funksjon som dette, tror vi at det er best for Driver Reviver å fokusere på driveroppdateringer alene.

For brukere som ønsker å fortsette å holde programvaren oppdatert, anbefaler vi at du laster ned CNETs TechTracker . TechTracker er et produkt som er laget av CNET, som fokuserer spesielt på å sørge for at all programvare på datamaskinen er oppdatert. TechTracker lar deg også konfigurere automatiske oppdateringer for noen programvaretitler, og kan også hjelpe deg med å avinstallere programmer du ikke vil ha.

Du kan laste ned TechTracker her .

Som alltid vil vi høre din tilbakemelding om beslutningen om å fjerne programvareoppdateringer. Vennligst legg igjen en kommentar i kommentarfeltet i dette innlegget.

Så hva har ikke endret seg?

Vi har sørget for at vi har holdt funksjonen som er viktig for våre kunder, inkludert:

  1. Bransjeledende driverdatabase med mest omfattende liste over nye drivere tilgjengelig for enhetene dine.
  2. Støtte for følgende språk: engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk, nederlandsk, tyrkisk, tradisjonell kinesisk, russisk og dansk med flere på vei!
  3. Driver Reviver er fortsatt en lettvekt og rask applikasjon som ikke vil ta opp en verden av ressurser på PCen din for å kjøre.

Så hva venter du på? Gå og prøv Driver Reviver deg selv gratis i dag ved å laste den ned her . Vi håper at du nyter den nye versjonen og ikke kan vente med å holde deg med de beste løsningene for din PC!

ReviverSoft-teamet

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt