Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Ladda ner ny större frisättning av Driver ReviverDownload New Major Release Of Driver Reviver

ReviverSoft är upphetsad att meddela att en ny, stor release av Driver Reviver nu är tillgänglig för nedladdning från ReviverSoft.com.

Med version 3.1 av Driver Reviver har vi lyssnat på feedback från våra kunder om vad de vill se förbättras och vi har tagit den feedbacken ombord under utveckling av den nya versionen.

Så vad är nytt?

Automatisk drivrutinsinstallation

En av de stora klagomålen vi fått från kunder med tidigare version av Driver Reviver var att det var en tidskrävande och ibland frustrerande process som försökte gå igenom nedladdnings- och installationsprocessen för varje förare individuellt. I den nya versionen av Driver Reviver är det inte så. Nu kan du ladda ner och installera alla drivrutinsuppdateringar du vill ha med bara ett klick, vilket sparar dig mycket tid och krångel.

Förbättrad återställning av drivrutiner

Vi har kunnat förbättra vår återställningsprocess för drivrutiner genom att göra det mycket snabbare för att skapa en återställningspunkt och återställa drivrutinerna från en återställningsplats. Det här är väldigt användbart när du installerar en drivrutin som har kompatibilitetsproblem med någon av maskinvaran och du vill rulla tillbaka till din tidigare drivrutin installerad.

Ignorera drivrutinsalternativet

Vi har lagt till en ny funktion som låter dig ignorera specifika drivrutiner från att skannas under en skanning och uppdatering. Det här är mycket användbart om du vill behålla en förare så som den är och inte ha den uppdaterad.

Det behöver inte installeras. NET Framework-uppdateringar

Vi hade ett antal användare att klaga på att för att kunna använda Driver Reviver behövde de ladda ner och installera den senaste versionen av Microsoft .NET Framework som var en mycket stor nedladdning. Det här är inte längre fallet och du kan nu installera och använda Driver Reviver utan att behöva uppdateringen.

Avlägsnande av programuppdateringar

Baserat på feedback från kunder har vi beslutat att vi inte längre kommer att erbjuda mjukvaruuppdateringar inom Driver Reviver. Vi har gjort det för att vi har bestämt att vi vill fokusera på att göra Driver Reviver det bästa sättet att uppdatera dina föråldrade datorer. Vi har fått många användare att klaga på svårigheter med mjukvaruuppdateringar och även om det är ett tufft beslut att ta bort en funktion som den här, anser vi att det är bäst för Driver Reviver att bara fokusera på drivrutinsuppdateringar.

För användare som vill fortsätta att hålla sin programvara uppdaterad rekommenderar vi att du laddar ner CNETs TechTracker . TechTracker är en produkt som har skapats av CNET som specifikt fokuserar på att se till att all programvara på din dator är uppdaterad. TechTracker tillåter dig även att konfigurera automatiska uppdateringar för vissa programvarutitlar och kan också hjälpa dig att avinstallera program som du inte vill ha.

Du kan ladda ner TechTracker här .

Som alltid vill vi höra din feedback om beslutet att ta bort programuppdateringar. Vänligen lämna en kommentar i kommentarfältet i det här inlägget.

Så vad har inte förändrats?

Vi har försäkrat oss om att vi har behållit den funktion som är viktig för våra kunder, inklusive:

  1. Branschledande drivrutinsdatabas med den mest omfattande listan över nya drivrutiner som finns tillgängliga för dina enheter.
  2. Stöd för följande språk: engelska, tyska, franska, spanska, italienska, holländska, turkiska, traditionella kinesiska, ryska och danska med mer på vägen!
  3. Driver Reviver är fortfarande en lätt och snabb applikation som inte tar upp en värld av resurser på din dator för att kunna köras.

Så vad väntar du på? Gå och prova Driver Reviver själv gratis idag genom att ladda ner den här . Vi hoppas att du njuter av den nya versionen och inte kan vänta med att hålla dig med de bästa lösningarna för din dator!

ReviverSoft-teamet

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt