Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Smarte alternativer til MS Outlook for e-postSmart Alternatives to MS Outlook for Emails

Vi sparker av en annen bloggserie – denne er på webapps, eller applikasjoner som du kjører inne i en nettleser, som Firefox eller Chrome, i stedet for som en frittstående applikasjon. Vi fokuserer på måter som webapps kan fungere som erstatning for separate apper, for å spare penger, tid og viktigst, ytelse! I dag tar vi en titt på noen smarte alternativer til MS Outlook for å levere e-post!

WEB APPS # 2:
SMART ALTERNATIVER TIL MS OUTLOOK

På jobb er det sannsynlig at du bruker Microsoft Outlook til å håndtere e-post. Hvis du har en gammel maskin, og det er massevis av gamle maskiner der ute i næringslivet, kan Microsoft Outlook spise mye av datamaskinens prosessor! Jeg hadde en jobb en gang der du ikke kunne ha Outlook åpent og noe annet samtidig, eller PCen ville sakte til en gjennomgang. Det må være en annen måte, selv for bedriftsbrukere.

Hvis du er på en gammel, saksom side av en forretningsmaskin, eller hvis du er på en bærbar datamaskin levert av arbeid, vil nettpost, for eksempel Gmail, beskrive mye mindre på datamaskinen enn Outlook.

Versjonen av Gmail som følger med Google Apps for Business, er en løsning for personer som har små og mellomstore bedrifter. Det er $ 50 per bruker og gir hver person 25 GB lagringsplass. Det fungerer bra med Outlook og BlackBerry for de virksomheter som ønsker å gjøre en kombinasjon av de tre.

Selvfølgelig, hvis du er en liten nok operasjon, si en ny bedrift med begrensede midler, fungerer et sett med gratis Gmail-kontoer nesten like bra. Gratis Gmail er utviklet for personlige brukere og inkluderer ikke forretningsfunksjonene enn Google Apps for Business-versjonen gjør.

(Hvis du ikke kan overbevise sjefene dine om å bytte til Google Apps i stedet for Outlook, bør du vurdere å sette opp smarttelefonen din med firmaets e-post. Jeg visste at en IT-fyr som gjorde alt arbeidets e-post fra sin BlackBerry, og brukte Outlook sjelden, hvis i det hele tatt.)

Hvis du bruker arbeid Outlook for andre ting, som kalendere, planleggingsmøter, e-postgrupper, spamfilter og ting som det, vel, gjør Gmail alt det også. Gi det et forsøk!

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt