Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

GeForce 320,18 Driver detaljer, spesifikasjoner og last ned informasjonGeForce 320.18 Driver Details, Specs and Download Information

Driveroppdatering: GeForce 320.18 Graphics Driver

nVidia har gitt ut et nytt sett med stabile drivere for nVidia GeForce GTX 600-serien og den nye nVidia GeForce 780, inne og utenfor SLI-konfigurasjonene.

Last ned denne driveroppdateringen .

GeForce 320.18 Driver Details, Specs and Download Information
GTX 780, nVidias nyeste flaggskip grafikkort. Dette er den anbefalte driveren for den.

Bare statistikkene

For enkeltkortskonfigurasjoner har Deus Ex: Human Revolution sett en 4% ytelsesøkning ved maksimal innstilling, og så har F1 2012. Metro 2033 og Far Cry 3 tilbyr 6% ytelsesøkninger, henholdsvis Høy og Maks. Innstillinger. Tomb Raider ser 10% + ytelsesøkninger ved høyere innstillinger, mens Starcraft II mottar nesten 9% på maksimum og Skyrim, Sleeping Dogs, Hitman: Absolution og Shogun 2 mottar bare 3%.

Med denne stabile oppdateringen har SLI-ytelsen blitt økt. Battlefield 3, BioShock Uendelig, bare årsak 2, Deus Ex: Human Revolution and Far Cry 3 tilbyr sub-6% økninger. Rundt 10% prestasjonsøkninger inkluderte Assassin’s Creed III, Civilization V, Metro 2033, Metro: Last Light, Starcraft II, Skyrim og Tomb Raider.

SLI-profiler har blitt lagt til og oppdatert for Alien Fear, Call of Juarez: Gunslinger, Far Cry 3: Blood Dragon, Remember Me, Resident Evil 6, Dead Island: Riptide, Dragon Sword, GRID 2, Human Head 2, Natural Selection 2, Neverwinter, Resident Evil 6, The Walking Dead: Survivial Instinct og Trackmania 2: Canyon.

GeForce 320.18 Driver Details, Specs and Download Information
Bruk dette skjermbildet til å installere nye grafikkdrivere og 3D Vision-oppdateringer.

Hva er drivere?

GTX 600-serien, samt GTX 780, er avanserte grafikkort, og grafikkort brukes til alt som vises på skjermen. For folk som ser etter jevn spillytelse og avansert avspilling av høy kvalitet, er de nyeste grafikkortene og driverne et must. Statistikken over er for GTX 680 – men forbedringer kan ses på alle kortene i 600-linjen, for eksempel GTX 660 og GTX 670, i tillegg til GTX 780.

Drivere er et sett med instruksjoner som brukes til å videresende informasjon mellom deler av datamaskinen. Driveroppdateringer er viktige, fordi de vanligvis bidrar til å øke ytelsen, legge til nye funksjoner og kvitte seg med problemer som kan ha oppstått med tidligere versjoner. Selv om brukere som er mindre kjent med datamaskiner kan ha problemer med å fiske rundt for drivere, har vi en enklere metode nedenfor. Ellers kan du finne disse driverne gjennom Windows Update eller på nVidias nettsted.

For å forenkle prosessen med å oppdatere drivere på maskinen din, last ned vår Driver Reviver- programvare. Vær oppmerksom på at vi kun støtter stabile drivere – som den som er omtalt på denne siden. nVidia legger ofte inn betaversjoner eller forhåndsførere, og mens vi dekker dem på bloggen vår, tar vi dem ikke inn i Driver Reviver.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt