Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Nedgradere fra Windows 7 til XP på den enkle måtenDowngrade from Windows 7 to XP the Easy Way

Illustrasjon: Gordon McAlpin

Ser du etter å gå tilbake? – DOWNGRADE FROM WINDOWS 7 TO XP THE EASY WAY

Så du har en helt ny netbook med Windows 7 Starter på det, men begrensningene i Windows 7 Starter forstyrrer deg. Det du virkelig vil, er et fullverdig operativsystem, og hei, se, du har en Windows XP-plate som ligger rundt den tiden du eide den siste maskinen!

Vi skal vise deg hvordan du raskt og enkelt går fra Windows 7 tilbake til Windows XP. På maskiner, som netbooks, med begrenset RAM , harddiskplass og ressurser, vil Windows XP få deg på nettet og få deg til å flytte mye, mye raskere enn Windows 7.

WINDOWS EASY TRANSFER

Det første du må gjøre er å kjøre Windows Easy Transfer på din Windows 7-maskin. Dette lar deg sikkerhetskopiere alle viktige filer og innstillinger til et annet sted, for eksempel en ekstern harddisk eller DVD. Husk at de aller nyeste versjonene av mange populære Microsoft-programmer, for eksempel Office, begynner å miste Windows XP-støtte. Internet Explorer 9 jobber fortsatt med XP, men det er en god sjanse, 10 vil ikke.

SETT DISKEN I OG RESTART

Når du har sikkerhetskopiert filene og innstillingene, sett Windows XP-platen i stasjonen og start datamaskinen på nytt. Hit F10 eller F12 når du ser ordene “Boot Menu” vises på skjermen (det vil være den ene eller den andre). Få det oppstart fra CD-ROM- eller DVD-ROM-stasjonen.

Det starter automatisk installasjonsprogrammet for Windows XP. Når du blir bedt om det, må du helt slette innholdet på stasjonen og installere en fersk kopi av Windows XP.
Når alt er gjort, klikker du umiddelbart på Start og kjører Windows Update for å laste ned de mange oppdateringene til XP som har blitt utgitt siden platen ble opprettet. Du vil gjøre dette så snart det er menneskelig mulig å unngå sikkerhetshull. Få også Microsoft Security Essentials for god beskyttelse mot virus og spionprogrammer.

HVIS DIN HARDWARE IKKE VIRKER

Det er fallgruver til denne nedgraderingsprosedyren. Hvis disken din er for gammel av en Windows XP-versjon (si, før Service Pack 3 eller Service Pack 2), kan det hende at deler av maskinvaren din ikke fungerer umiddelbart. Da jeg nedgraderte fra Vista til XP år siden, fant jeg ut at nettverket mitt ikke fungerte med XP … føreren kom ikke med den. Så måtte jeg komme på min bærbare datamaskin, finne driveren, brenne den til en plate, sett den på stasjonær PC, og installer driveren for å komme på Internett og oppdatere Windows XP til den nyeste oppdateringspakken.

POST-INSTALLER

Last ned Windows Easy Transfer – det kommer ikke med XP – og flytt alle filene dine og innstillingene tilbake til den nye Windows XP-maskinen.
Hvis alle de ovennevnte høres skremmende ut, vil du kanskje bare prøve å leve med Windows 7 Starter. I så fall kan du prøve noen av våre Spring Cleaning optimaliseringstips for å kutte litt mer fart og kraft fra din lille maskin.

SKAL DU NEDGRADERE?

Det er gode grunner til å nedgradere fra Windows 7 til XP: Hastigheten, mindre minnebruk og allsidighet i Windows XP gjør den ideell for små maskiner. Det er også gode grunner til ikke å nedgradere: maskinvare- eller favorittprogrammer er kanskje ikke kompatible med Windows XP, og maskinen har kanskje ikke kommet med en Windows 7-plate, slik at du kanskje ikke kan få den tilbake. Du må veie alle positive og negative før du prøver. Lykke til!

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt