Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Åpne Nyere Office-filer i eldre versjonerOpen Newer Office Files in Older Versions

Open Newer Office Files in Older Versions

Her er situasjonen: Noen sender deg en .DOCX- eller .XLSX-fil, som representerer de nyeste versjonene av Microsoft Word og Microsoft Excel. Du har en eldre versjon av Microsoft Office som du elsker. Kanskje fordi det har tradisjonelle menyer i stedet for båndet som Microsoft er så glad i disse dager. Kanskje fordi du investerte pengene i den gamle versjonen da, og du har ikke lyst til å oppgradere. Eller, du kjører Windows XP , som ikke fungerer med nye Office uansett.

Uansett ser det ut til at du ikke har lykke til: du kan ikke åpne de nyere filene med den eldre Office. Ikke sant? Feil. Det finnes et valgfritt tillegg for eldre versjoner av Office som lar deg konvertere og redigere nyere Office-filer. Få det her . Før du laster ned det, må du være sikker på at du har oppdatert versjonen av Office hele veien gjennom Microsoft Update.

Det er to fanger: Du kan ikke se visse avanserte funksjoner i dokumentet som bare er tilgjengelig i nyere Office, for eksempel pivottabeller, men konvertereren gjør det beste ved å oversette slike funksjoner for bruk i din versjon. Og selv om du kan redigere filen, hvis du vil lagre den igjen, må du lagre den i det gamle formatet. Det er fortsatt grunn til å få den nyeste versjonen av Office, men i mellomtiden sikrer tillegget at du ikke trenger å.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt