Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Åpne en PDFOpen a PDF

Open a PDF
Illustrasjon: Gordon McAlpin

Så hva er en PDF, uansett? Den står for Portable Document Format, og er en type fil som er ment å bli lest i sitt opprinnelige format på hvilken som helst datamaskin eller enhet, hvor som helst. Oppfinnet av Adobe Systems, PDF-filer er ganske mye universelle standardfiler, spesielt for dokumenter med grafikk og spesiell formatering.

Å åpne en PDF for å vise krever spesiell programvare. De fleste brukere går til Adobe Reader , da det er gratis. Mange mennesker vil lese PDF-filer direkte i nettleseren, og Adobe tilbyr også en gratis plug-in for alle nettlesere som lar dem gjøre det. Nedlasting av stand-alone Reader-appen vil automatisk sette plugin-modulen inn i alle nettleserne du har installert, eller du kan installere plugin-modulen manuelt ved å gå til nettleserens plugin-side.

Nå, si at du vil opprette eller redigere PDF-filer, eller konvertere et annet format til PDF. Du kan kjøpe Adobes kommersielle programvare, Adobe Acrobat, men det koster hundrevis av dollar. Et mye billigere alternativ kommer fra våre venner på Nitro. Nitro Pro 7 er mindre enn halvparten av kostnaden for Acrobat. Det er også en gratis versjon kalt Primo PDF som inneholder litt lysredigering og konvertering til PDF.

Så langt som andre gratis PDF-skapere, liker jeg PDF995 , selv om det har noen popup-annonser når du bruker programvaren; Det fungerer veldig bra for å kombinere og konvertere filer til PDF. Du kan til og med gjøre små endringer i eksisterende PDF-filer.

Hvis du bruker Microsoft Office 2007, kan du installere dette tillegget for å skrive ut til PDF. Dette er en praktisk måte å konvertere et Word-dokument til noe som kan leses på forskjellige maskiner. Office 2010 og senere har denne funksjonaliteten innebygd.

For de fleste av oss er det imidlertid nok å lese PDF-filer, og for det vil den gratis Adobe Reader fungere fint.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt