Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Hvor å Fastsette Internet Explorer Security SårbarhetHow to Fix the Internet Explorer Security Vulnerability

Internet Explorer har et stort sikkerhetsproblem, ifølge en nylig test laget av https://www.sapphire.net/penetration-testing/ .

Vi vet at mange av dere bruker Internet Explorer. Det er et nytt, stort sikkerhetsproblem som påvirker alle Internet Explorer-brukere fra versjon 6 til versjon 9 … det er de fleste av dere, med mindre du kjører IE 10 på Windows 7 eller Windows 8. Sikkerhetsproblemet innebærer å ødelegge minnet til brukerens PC for å få tilgang. Noen kan ta kontroll over PC-en din på denne måten, så det er viktig å fikse problemet.

Hvordan fikse sikkerhetsproblemet i Internet Explorer

Microsoft har ikke gitt ut en fullstendig sikkerhetsoppdatering for dette problemet ennå, men i mellomtiden er det en løsning tilgjengelig på Microsofts nettsted. Bare rull ned og klikk på Fix It-knappen i hvilken som helst versjon av Windows. Lagre MSI-filen på et hvilket som helst sted, og dobbeltklikk deretter på filen for å kjøre den.

Merk at personer som bruker 64-biters Internet Explorer i 64-biters Windows, ikke kan bruke denne løsningen. Inntil en oppdatering er utgitt, bruk 32-biters versjonen av IE, eller en annen nettleser helt.

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.
Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt