Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Slutte å bruke Internet Explorer, sier USAs Homeland SecurityDiscontinue use of Internet Explorer, says U.S. Homeland Security

Hackerne kaller det Clandestine Fox. Det er en hack som påvirker Internet Explorer-brukere som kjører Adobe Flash (det er det meste eller alle av dem). Det fungerer på en hvilken som helst versjon fra 6 til 11, men versjoner 10 og 11 er mål. Og det kan kompromittere PCen din.

Slik fungerer det: Ved å injisere litt kode inn på et nettsted du liker å besøke, og da du har besøkt dette nettstedet, kan koden infisere PCen din og hjelpe en hacker til å få tilgang til den.

Discontinue use of Internet Explorer, says U.S. Homeland Security
Hva sier reven? “Ikke bruk Internet Explorer.”

Microsoft kan frigjøre en løsning mellom nå og deres vanlige oppdateringsperiode, den andre tirsdag i måneden, men det er ingen garanti. Fangsten er, denne løsningen virker bare på operativsystemer nyere enn Windows XP. Det er ingen løsning for XP planlagt, fordi Microsoft har avsluttet støtten. Det vi var redd for, har skjedd – den første store hacken som utnytter mangelen på sikkerhetsoppdateringer for det gamle operativsystemet. Dette er bare den første av mange, så det er en god ide å slutte å bruke XP før, snarere enn senere.

Hvis du bruker Vista, Windows 7 eller Windows 8, og du venter på en løsning, er den beste løsningen enten å deaktivere Flash i IE helt (med andre ord, avinstaller den fra Kontrollpanel) eller bruk en annen web nettleser, som Google Chrome eller den nylig omdesignede Mozilla Firefox.

Microsoft har mye mer informasjon om Clandestine Fox på deres nettsted, samt noen få kompliserte løsninger som ikke er omfattet av denne artikkelen. Hvis du er villig eller ikke i stand til å bruke en annen nettleser, vil du kanskje gi disse løsningene et forsøk. Igjen, disse er ikke fikser, da Microsoft ikke har gitt ut en enda.

Oppdater

Microsoft bestemte seg for å lansere en oppdatering i dag, 1. mai 2014, og de lapp selv Windows XP, noe Microsoft tidligere sa at de ikke ville gjøre. Ta tak i Internet Explorer-oppdateringen her for alle versjoner av Windows.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt